Ειδήσεις, νέα για Ελλάδα

Αυτό είναι το ζεϊμπέκικο στο νοσοκομείο που προκαλεί αντιδράσεις

Λέσβος

16.01.2018 | 12:17

Το ζεϊμπέκικο στα επείγοντα του νοσοκομείου έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στην Μυτιλήνη. Με τσιγάρο στο στόμα ένας από εκείνους που χτυπούσαν παλαμάκια...

Ένα απίθανο περιστατικό αποκαλύπτει η εφημερίδα «Τα Νέα της Λέσβου». Όλα συμβαίνουν μέσα στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Εκείνη τη νύχτα λοιπόν κάποιοι πονούσαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης (βλέπε ασθενείς) και κάποιοι κυριολεκτικά γλεντούσαν (βλέπε εργαζόμενοι στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών)

Τα Νέα της Λέσβου που δημοσιεύουν τις εικόνες αναφέρουν: «Καταρχήν πρέπει να πούμε ότι είναι ανθρώπινο και μέχρι σε ένα σημείο σεβαστό, οι άνθρωποι που εργάζονται μέσα στις γιορτές, εκείνοι που έχουν βάρδια την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι – ή οι περισσότεροι – βρίσκονται στα σπίτια τους με την οικογένεια και φίλους ή έξω και διασκεδάζουν, να… πάρουν μια γεύση από γιορτή.

Στο Νοσοκομείο όμως, σε έναν ευαίσθητο χώρο υγείας, εκεί όπου στον πάνω όροφο υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε τις γιορτές δοκιμαζόμενοι στο κρεβάτι του πόνου, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ακόμη πιο διαφορετικά είναι στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανοίξει η πόρτα και να μεταφέρουν κάποιο θύμα τροχαίου, έναν εμφραγματία κλπ. Εδώ όμως το προσωπικό δεν πήρε απλά μια γεύση από γιορτές, αλλά πραγματικά του έδωσε και κατάλαβε…
Το ζεϊμπέκικο στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης

Πηγή: lesvospost.comΑυτό είναι το ζεϊμπέκικο στο νοσοκομείο που προκαλεί αντιδράσεις

Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
  ^