Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Η... Οδύσσεια των οδηγών λόγω διοδίων

Μετά την έναρξη των εργασιών για κατασκευή πλευρικού σταθμού στο Κιλελέρ

12.01.2018 | 19:25

Oι εργασίες για την κατασκευή πλευρικού σταθμού διοδίων στον κόμβο Κιλελέρ έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες από την παραχωρησιούχο εταιρεία, με αποτέλεσμα οι οδηγοί που μετακινούνται από και προς την Αθήνα να πρέπει να ακολουθήσουν τις εναλλακτικές διαδρομές ή την ΠΑΘΕ ή έστω την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας-Βόλου. Οι εναλλακτικές διαδρομές ωστόσο αποδεικνύονται δύσκολος γρίφος, σύμφωνα με τα όσα μαρτυρούν οδηγοί.

Σε επικοινωνία με τη «Θ.Τ.» οδηγός τόνιζε μεταξύ άλλων: «Από Νίκαια Λάρισας προσπάθησα να πάω μέσω του παράδρομου στον Βόλο. Η παράκαμψη ήταν κλειστή, σταμάτησα και ρώτησα ένα κύριο που ήταν υπάλληλος του δρόμου από που πρέπει να πάμε και το μόνο που είπε ήταν να ακολουθήσουμε τους μπροστινούς. Αυτό με οδήγησε σε αδιέξοδο, μετά επιστροφή σε άλλο αδιέξοδο, περίπου 45 λεπτά της ώρας επιπλέον καθυστέρηση, όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε αλλα 6-7 αυτοκίνητα πριν και μετά απο μένα που είδα εγώ τουλάχιστον. Αν δεν βρισκόταν ένας κύριος απο κοντινό χωριό να μας πει να μπούμε σε χωματόδρομο κτλ ακομα θα έψαχνα τον δρόμο για Βόλο. Ο δρόμος σε χάλια κατάσταση αλλα αυτοί θέλουν να βάλουν διόδια. Το μόνο που τους ενδιαφέρει ειναι τα χρήματα»!

Δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο λοιπόν, όπως φαίνεταιι, η μετακίνηση εντός της Θεσσαλίας, και μετά από 4 μήνες, όταν και ολοκληρωθούν οι εργασίες, θα γίνει πιο ακριβή, αφού για να βγει κανείς από την ΠΑΘΕ στο ύψος του κόμβου του Κιλελέρ, θα καλείται να πληρώσει 2,4-2,5 ευρώ!Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
  ^