Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Αίτημα Αγοραστού να τεθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τα παράλια του δήμου Αγιάς

Πλημμύρες σε Στόμιο, Κόκκινο Νερό, Ομόλιο, Αγιόκαμπο, Μεσάγγαλα (ΦΩTO)

17.11.2017 | 16:41


 Μεγάλα προβλήματα  από την κακοκαιρία αντιμετωπίζουν οι περιοχές στα παράλια του νομού Λάρισας, ιδιαίτερα στο δήμο Αγιάς (Στόμιο, Ομόλιο, Κόκκινο Νερό) , αλλά και στο δήμο Τεμπών (Μεσάγγαλα, Καστρί Λουτρό, Κουλούρα) , όπου παρουσιάστηκαν σήμερα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.

Αίτημα

 Όπως εξήγησε ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Λάρισας, Χρήστος Καραμπούζης, μεγάλες ποσότητες νερού κατέβηκαν από το βουνό στον παραλιακό δρόμο, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η περιοχή του Στομίου. Ο κ. Καραμπούζης υποστήριξε, επίσης, πως υπάρχει αίτημα από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, ώστε να τεθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όλες οι παραλιακές περιοχές του Δήμου Αγιάς, σημειώνοντας πως γίνονται προσπάθειες από τις υπηρεσίες για την αποκατάσταση.


Αίτημα

Από την καταρρακτώδη βροχή  πλημμύρισαν χείμαρροι στο Στόμιο-Ομόλιο, ενώ υπήρξαν κατολισθήσεις στην περιοχή της Σκήτης. Επίσης, υπερχειλίσεις ρεμάτων εντοπίζονται στο Κόκκινο Νερό, αλλά και σε άλλα σημεία του παραλιακού δρόμου.


Αίτημα
 

Σημειώνεται, πως λόγω του έντονου πλημμυρικού φαινομένου στην περιοχή του Στομίου Λάρισας μία γυναίκα εγκλωβίστηκε σε ποιμνιοστάσιο, όπου χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά της σε άλλο σημείο.

 


Αίτημα


ΑίτημαΑίτημα

Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
  ^