Ειδήσεις, νέα για Θεσσαλία

Φούσκωσε ο Πηνειός στα Τρίκαλα - Προβλήματα ηλεκτροδότησης και πλημμυρών στο Δήμο Τεμπών

Αγοραστός: Στους δρόμους ο μηχανισμός της Περιφέρειας

Φούσκωσε ο Πηνειός στα Τρίκαλα - Προβλήματα ηλεκτροδότησης και πλημμυρών στο Δήμο Τεμπών
17.11.2017 | 15:38
Φυτικά Επιδόρπια ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Πάρκο των Ευχών
ICBS

Η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε το βράδυ που μας πέρασε σε ορεινές περιοχές των Τρικάλων, είχε σαν αποτέλεσμα την υπερχείλιση πολλών χειμάρρων, όπου σημειώθηκαν κατολισθήσεις και την απότομη άνοδο της στάθμης του Πηνειού ποταμού και των παραποτάμων του. Εκεί έχει επικεντρωθεί και το ενδιαφέρον του μηχανισμού της Περιφέρειας, ενώ όσον αφορά στις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση χωριά του Δήμου Τεμπών που δεν έχουν ρεύμα από χθες το απόγευμα.


Συναγερμός έχει σημάνει στα Τρίκαλα, καθώς εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει και τη Θεσσαλία, ο Πηνειός υπερχείλισε με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι για πλημύρες και στα Τρίκαλα. Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε επιφυλακή για να αποφευχθεί μια ενδεχόμενη πλημμύρα, όπως η περσινή, ενώ ήδη εκατοντάδες στρέμματα έχουν καλυφθεί από το νερό και όλοι ελπίζουν να αντέξουν τα πρόχειρα επιδιορθωμένα αναχώματα σε περίπτωση που η στάθμη ανέβει ακόμα πιο ψηλά.

Στους υπόλοιπους νομούς της Θεσσαλίας η βροχόπτωση είναι έντονη από χθες το απόγευμα, χωρίς όμως να υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από μικρές κατολισθήσεις στα ορεινά οι οποίες σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη αντιμετωπίζονται άμεσα.

Στα παράλια του Δήμου Τεμπών έχουν σημειωθεί κάποια προβλήματα. Έχει διακοπεί από χθες η ηλεκτροδότηση σε Καστρί Λουτρό, Μεσάγγαλα, Στόμιο και Κουλούρα, καθώς προέκυψε βλάβη σε υπόγειο καλώδιο. Στα Μεσάγγαλα, επίσης, υπάρχουν δρόμοι που έχουν πλημμυρίσει και δυσκολεύουν την κίνηση των οχημάτων.

 

 

 

 

 

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Θεσσαλία

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ ΡΙΖΟΥΛΗΣ
ΝΤΙΖΕΣ ΚΑΡΑΛΗΣ
karatzios music services
Κισσός Πηλίου
Μικρές Αγγελίες
Αστικό Βόλου
Δήμος Τεμπών - go Tempi
thesnea.gr
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΠΟΕΚΑ
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^