Ειδήσεις, νέα για Βόλος

ICBS

Με κατάσχεση των λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ απειλεί η ΕΡΓΗΛ - δραματικές εξελίξεις

Α.Μπέος: Απαιτείται η συστράτευση όλων

13.10.2017 | 15:48

Στο ενδεχόμενο της κατάθεσης αίτησης ασφαλιστικών μέτρων και κατάσχεσης λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ αναμένεται να προχωρήσει η εταιρεία ΕΡΓΗΛ. Σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε ο σε αργία δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, απυθυνε κάλεσμα συστράτευσης όλων των δυνάμεων της πόλης απέναντι στην εταιρεία,καθώς ο κίνδυνος πτώχευσης της εταιρείας είναι ορατός.Η εκτίμηση του κ Μπέου είναι ότι “η επίθεση της ΕΡΓΗΛ” θα γίνει τις επόμενες 20 ημέρες, ενώ τις τελευταίες ημέρες ο διευθύνων σύμβουλός της εταιρίας βρίσκεται στο Βόλο.

Ο Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε την ελπίδα οτι ο δικαστής που θα δικάσει την αίτηση των ασφαλιστικών θα πρέπει να ενεργήσει με ακεραιότητα, ήθος και συνείδηση.Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην καλή προετοιμασία που έχει κάνει η νομική ομάδα και τα στελέχη της επιχείρησης για να την υπερασπιστούν. «Δε νομίζω να υπάρξει δικαστής που θα επιστρέψει σε αυτή την «καμόρα» να βάλει χέρια στα ταμεία της ΔΕΥΑΜΒ. Εκτιμώ ότι δεν παρουσιάστηκαν τα πραγματικά στοιχεία κι επίσης έγιναν τρομερές εγκληματικές παραλείψεις και βγήκαν οι αποφάσεις που βγήκαν τόσο στο Πρωτοδικείο Βόλου όσο και στο Εφετείο Λάρισας, ανέφερε χαρακτηριτικά.
Τέλος, απέστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Μιχ. Ζαφειρόπουλου που ήταν ένας από τους δικηγόρους του, που ασχολούνταν με την προσωπική του δικαστική υπόθεση σχετικά με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
kayak

ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Κατηγορίες και Θέματα

Ακολουθήστε μας
  ^