Ειδήσεις, νέα για Βόλος

ICBS

Ξεκίνησε για την Αθήνα με το ποδήλατο της η Βολιώτισα Βασιλική Καλούτσα

Στήριξη της προσπαθειας με ένα μήνυμα γράφοντας ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ στο 19059

12.10.2017 | 14:50

Με κεντρικό σύνθημα τον «Κύκλο Ζωής» ξεκίνησε σήμερα το πρωί από τη Δημαρχείο του Βόλου η ποδηλατοδρομία ελπίδας της εικαστικού Βασιλικής Καλούτσα με προορισμό την Αθήνα.Σκοπός της ποδηλατοδρομίας είναι να μεταφέρει μηνύματα ελπίδας, αισιοδοξίας και δύναμης σε όλους τους καρκινοπαθείς και όχι μόνο.

Πρόκειται για μια δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο και η κ. Βασιλική είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει την ποδηλατοδρομία καθώς όταν βάζει στόχους, βγαίνει νικήτρια.Δέκα χρόνια πέρασαν απο την ημέρα που νόσησε από καρκίνο, η κ. Καλούτσα και μ αυτό το τρόπο θέλει να στείλει το δικό της μήνυμα στους καρκινοπαθείς πως πρέπει να αγαπούν τον εαυτό τους και κυρίως να παλεύουν καθημερινά για την ζωή τους.

Ξεκίνησε

Η κ Βασιλική Καλούτσα μιλώντας στο thessaliatv.gr ανέφερε πως αντιμετώπισε έναν επιθετικό και μεταστατικό καρκίνο με αισιοδοξία και θετική στάση ζωής. Ο καρκίνος την βοήθησε να αλλάξει τρόπο ζωής, αλλά και να συνεισφέρει στο κοινωνικό σύνολο μέσα από την ενεργή της δράση στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Μαγνησίας.
Στο εγχείρημά της θα τη συνοδεύει με το ποδήλατο ο Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος και αυτοκίνητο που θα την ακολουθεί για λόγους ασφαλείας.Η Βασιλική Καλούτσα θα διανύσει τη διαδρομή σε διάστημα τριών ημερών, με ενδιάμεσες στάσεις στις πόλεις της Λαμίας, της Αταλάντης και των Οινοφύτων, ενώ ο τερματισμός της ποδηλατοδρομίας θα πραγματοποιηθεί στο Μαρούσι Αττικής στις 15 Οκτωβρίου 2017.

Ξεκίνησε

Η Βολιώτισσα εικαστικός κρατούσε ένα λουλούδι, έναν ηλίανθο, μέχρι να ανέβει στο ποδήλατό της και να ξεκινήσει την προσπάθειά της με προορισμό την Αθήνα.  «Το λουλούδι αυτό που το έδωσε μια υπέροχη γυναίκα και μου είπε ότι μου δίνει έναν ήλιο για το ποδήλατό μου».


Ξεκίνησε


Ξεκίνησε

Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
kayak

ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Κατηγορίες και Θέματα

Ακολουθήστε μας
  ^