Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

ICBS

Περπάτημα ζωής και ελπίδας

Η εκδήλωση έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας

13.09.2017 | 11:56
thesnea.gr


Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.), ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» και ο Σύλλογος Ρευματοπαθών και Φίλων Κυκλάδων «ΙΑΣΙΣ», με τη συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας», το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 το πρωί, με σημείο συγκέντρωσης την πλατεία Λαμπρούλη (λόφος Φρουρίου).


Η εκδήλωση έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης των ρευματικών παθήσεων που αριθμούν περισσότερες από 200. Στις ρευματικές παθήσεις περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η αγκυλοποιητική σπονδυλοαθρίτιδα, η νεανική ρευματοειδής αρθρίτιδα, η ψωριασική αρθρίτιδα, η ουρική αρθρίτιδα, η ινομυαλγία, ο Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος, το Σκληρόδερμα, κ.λπ.
Το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας» ξεκίνησε το 2003, μετά από πρόταση της Προέδρου του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου κας Θάλειας Γεωργά και μιας ομάδας ειδικευμένων εθελοντών, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και σε άλλες μεγάλες πόλεις.


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
11:00 Χαιρετισμοί
11:15 Περπάτημα – Διαδρομή (Πλατεία Λαμπρούλη – Γέφυρα Πηνειού – Κηποθέατρο Αλκαζάρ)
12:00 Παράλληλες συνεδρίες υπό τις οδηγίες Φυσικοθεραπευτών και Γυμναστών του Δήμου Λαρισαίων ( χώρος διεξαγωγής-Κηποθέατρο Αλκαζάρ)
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά εκτός Σ/Κ στο παράρτημα Λάρισας: 6973 934707 & ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α: 210 8847 268 (10:00 – 14:00)Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
kayak

ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Κατηγορίες και Θέματα

Ακολουθήστε μας
  ^