Ειδήσεις, νέα για Τρίκαλα

Έργα για τον δρόμο προς την Ιερά Μονή Χρυσίνου στην Καλαμπάκα

Αγοραστός: «Διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων»

Έργα για τον δρόμο προς την Ιερά Μονή Χρυσίνου στην Καλαμπάκα
23.01.2017 | 18:37
Agronuts
Horizon
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Δήμος Λαρισαίων - Πρόσκληση
exalco
Ενωμενα Φροντιστήρια
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Στη βελτίωση του δρόμου που οδηγεί στην Ιερά Μονή Χρυσίνου στην Καλαμπάκα προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό. Το έργο είναι προϋπολογισμού 150.000 ευρώ (με ΦΠΑ), χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και φορέας υλοποίησης είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Με προγραμματισμό, ιεράρχηση και σχέδιο, συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για την αύξηση του βαθμού της οδικής ασφάλειας στους δρόμους της Θεσσαλίας, διευκολύνοντας την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη μεταφορά των εμπορευμάτων. Με συνεργασία, συνέργεια και αποτελεσματικότητα υλοποιούμε χρήσιμα έργα για τους πολίτες».

Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση και η συντήρηση της οδού προς Ιερά Μονή Χρυσίνου, με αρχή την διασταύρωση με την οδό προς Κλεινό και τέλος την Ι.Μ Χρυσίνου συνολικού μήκους 5 χλμ. Στο έργο αναμένεται να εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών, σε τμήματα συνολικού μήκους 900μ.

Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η οποία διενήργησε και τη διαδικασία δημοπράτησης του έργου και θα επιβλέψει και την κατασκευή του.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Τρίκαλα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΙΚΤΕΟ Ζερβός
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Όλυμπος-Κλιάφα
Τσίπουρο Τυρνάβου
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^