Ειδήσεις, νέα για Τρίκαλα

Γ. Μανιάτης: «Αναγκαία η άμεση λειτουργία του Υδροηλεκτρικού έργου στο Φράγμα Μεσοχώρας»

Γ. Μανιάτης: «Αναγκαία η άμεση λειτουργία του Υδροηλεκτρικού έργου στο Φράγμα Μεσοχώρας»
24.03.2016 | 11:47
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
alphawood
Comfort Suites and Rooms
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες
 Να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει άμεσα το Υδροηλεκτρικό έργο του Φράγματος Μεσοχώρας, τόνισε ο βουλευτής και υπεύθυνος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για θέματα Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Υποδομών Ενέργεια Γιάννης Μανιάτης, περιοδεύοντας χθες  στον Νομό Τρικάλων.

Γ. Μανιάτης: «Αναγκαία η άμεση λειτουργία του Υδροηλεκτρικού έργου στο Φράγμα Μεσοχώρας»

Ο πρώην υπουργός, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος, επισκέφθηκε τόσο τον Δήμο Πύλης όσο και το Φράγμα Μεσοχώρας, χαρακτηρίζοντάς το ως “έργο πνοής που θα συνεισφέρει στην περιοχή και τη χώρα, τόσο στην παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας όσο και στην άρδευση του Θεσσαλικού κάμπου”. Τάχθηκε, δε, υπέρ της άμεσης εκτέλεσής του, προσθέτοντας με έμφαση ότι “αποτελεί κορυφαία πολιτική και αναπτυξιακή προτεραιότητα”. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, αναφέρθηκε και σε πολιτικά ζητήματα, επισημαίνοντας πως “η χώρα παραπαίει, ακολουθώντας μία καταστροφική οικονομική πολιτική”. Σε ό,τι αφορά στην πολιτική πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο κ. Μανιάτης μίλησε για “άμεσο στόχο την ανασυγκρότηση των προοδευτικών δυνάμεων και της κεντροαριστεράς, στη βάση της κοινωνικής αλληλεγγύης, της προόδου και της επιχειρηματικότητας”. Προέτρεψε, δε, την κοινωνία να “σταθεί όρθια, ενάντια στις όποιες δυσκολίες”, ενώ σχολίασε και την τρομοκρατική ενέργεια στις Βρυξέλες λέγοντας πως “οι ευρωπαίοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την απειλή που ξεπροβάλει στην καρδιά της Ευρώπης”.
Από την συνέντευξη Τύπου

Γ. Μανιάτης: «Αναγκαία η άμεση λειτουργία του Υδροηλεκτρικού έργου στο Φράγμα Μεσοχώρας»Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Νέος Αγων

Άλλες ειδήσεις για Τρίκαλα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Φαίδων Αρτοποιήματα
Όλυμπος-Κλιάφα
Ευθυμίου Red Inn
Agronuts
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^