ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Έγκλημα στο Αίγιο: Βρέθηκε μπλούζα του 65χρονου με στάμπα από αίμα
Ο ύποπτος σύντροφος της 54χρονης είχε προσπαθήσει να πλύνει την μπλούζα.

Προς την κατεύθυνση του εγκλήματος οδηγούν όλα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση θανάτου της 54χρονης μητέρας και του 26χρονου γιου της στον Λόγγο Αιγίου.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την διπλή άγρια δολοφονία στην Αιγιάλεια, στην περιοχή του Λόγγου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του tanea.gr, εντοπίστηκε μία μπλούζα του 65χρονου Ιταλού συντρόφου του θύματος, η οποία φέρει στάμπα από αίμα.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος έχει αμυχές στα χέρια.
Όπως έγραψε νωρίτερα το tanea.gr, για το άγριο έγκλημα, με θύματα μία 54χρονη και τον 26χρονο γιο της, έχει προσαχθεί ως βασικός ύποπτος ο 65χρονος σύντροφος της γυναίκας. Aπό την πρώτη στιγμή αρνείται κάθε εμπλοκή στη δολοφονία, υποστηρίζοντας πως την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε άλλο σημείο του σπιτιού και κοιμόταν βαθιά, χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Τα στοιχεία που εξετάζουν οι Αρχές
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι Αρχές θεωρούν τον Ιταλό υπεύθυνο για τον θάνατο τόσο της μητέρας, όσο και του γιου. Το σπίτι μύριζε έντονα οινόπνευμα, γεγονός που ενισχύει την υποψία, ότι ο δράστης προσπάθησε να καθαρίσει τον χώρο, για να εξαφανίσει ίχνη.
Ο 26χρονος φέρεται να δέχθηκε πρώτα πυροβολισμό με αεροβόλο και στη συνέχεια πολλαπλές μαχαιριές στην κοιλιά. Η μητέρα του έφερε αμυντικά τραύματα και περίπου 15-20 μαχαιριές, δείγμα του μεγάλου μένους του δράστη.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν επίσης το γεγονός ότι ο Ιταλός φέρεται να έπλυνε ρούχα και εσώρουχα τις κρίσιμες ώρες, κάτι που θεωρείται ύποπτο. Ο ίδιος έδωσε αόριστες εξηγήσεις. Παράλληλα, ο 26χρονος, που είχε επιστρέψει πρόσφατα από τη Γερμανία για να δει τη μητέρα του λόγω προβλημάτων υγείας, δεν είχε αναφέρει καμία ένταση ή διαφωνία με τον Ιταλό σύντροφό της.
Μάνα και γιος εντοπίστηκαν στο σπίτι τους μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η σορός του 26χρονου βρέθηκε στο κρεβάτι του δωματίου του. Όπως διαπιστώθηκε έφερε τραύματα από αεροβόλο όπλο (φλόμπερ) στο κεφάλι και πολλαπλές μαχαιριές στο σώμα.
Η μητέρα του εντοπίστηκε νεκρή στην είσοδο του δωματίου και, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο, εκτός από χτυπήματα από τις μαχαιριές, φέρει και αμυντικά τραύματα. Εύρημα το οποίο δείχνει πως η γυναίκα πάλεψε με τον δολοφόνο της πριν τελικά πέσει νεκρή.
Από τα παραπάνω οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο δράστης του εγκλήματος αρχικά πυροβόλησε με το αεροβόλο στο κεφάλι τον 26χρονο και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Προφανώς η μητέρα του άκουσε τη φασαρία, πήγε να δει τι συμβαίνει και τότε δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση.
Ως κύριος ύποπτος για το έγκλημα έχει προσαχθεί και εξετάζεται ένας 65χρονος Ιταλός ο οποίος είναι σύντροφος της 54χρονης. Ο άνδρας αρνείται την εμπλοκή του και υποστηρίζει ότι ξύπνησε και τους βρήκε νεκρούς μέσα στο σπίτι. Κατά τους ισχυρισμούς του, στη συνέχεια ενημέρωσε τις Αρχές μέσω ενός γείτονα, ζητώντας βοήθεια.
Σοκαρισμένοι οι γείτονες- «Τα γνώριζα τα παιδιά, αλλά κανείς δεν ξέρει μέσα στο σπίτι τι γίνεται»
Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι περίοικοι στο Λόγγο Αιγίου από το στυγερό, διπλό έγκλημα, με θύματα μια 54χρονη μητέρα και τον 26χρονο γιο της.Όπως αναφέρουν, δεν άκουγαν φασαρίες στο σπίτι, ενώ ουδείς, εξ όσων μίλησαν, δεν φαίνεται να αντιλήφθηκε κάποια στιγμή έντασης, την ώρα του εγκλήματος.
Γνώριζαν το ζευγάρι και όπως υποστηρίζουν δεν είχαν κάποιο δείγμα ότι συμβαίνει κάτι, το μόνο που ήξεραν είναι ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας με την καρδιά της και είχε ταξιδέψει για ιατρικούς λόγους μαζί με το σύντροφό της στην Ιταλία, για μία επέμβαση.
Την ίδια στιγμή, το σπίτι στον Λόγγο παραμένει αποκλεισμένο από αστυνομικές δυνάμεις, που νωρίτερα οδήγησαν τον 65χρονο σύντροφο της δολοφονημένης γυναίκας, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος, στον χώρο του εγκλήματος για να δώσει κατάθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα λεπτά αργότερα τον μετέφεραν στην Ασφάλεια για να συνεχίσει την κατάθεσή του.
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 15.07.2026 | 01:37
Μουντιάλ 2026: Επιβλητική «φούρια ρόχα» έκανε… πλάκα στους Γάλλους και πέρασε στον τελικό! - ΛΑΡΙΣΑ | 15.07.2026 | 01:25
Ένα δέμα με ναρκωτικά από την Αθήνα, οδήγησε σε έξι συλλήψεις σε Μυτιλήνη και Λάρισα - ΔΙΕΘΝΗ | 15.07.2026 | 01:14
Ξεκίνησε ο νέος ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ με 20 πολεμικά πλοία και εκατοντάδες στρατιωτικά αεροσκάφη - ΕΛΛΑΔΑ | 15.07.2026 | 01:04
Σπαρακτικές σκηνές στον Πειραιά για το τραγικό τέλος του ζευγαριού σε ΙΧ μέσα σε γκαράζ: «Το κορίτσι μου το έχασα» - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ | 15.07.2026 | 00:52
Δεύτερη χώρα ζητά άδεια για δημιουργία στρατού 10.000.000 ρομπότ για να αντιμετωπίσει την Κίνα - ΛΑΡΙΣΑ | 14.07.2026 | 21:30
Δημοτικό Συμβούλιο: Νέος αντιπρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης ο Μιχάλης Τσακίρης - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.07.2026 | 21:26
Στο εδώλιο για την πλημμύρα στην Κάρλα: Παραπέμπονται σε δίκη τρία πρόσωπα - ΒΟΛΟΣ | 14.07.2026 | 21:18
Περιφέρεια Θεσσαλίας: Σοβαρές ελλείψεις, επιστημονικά σφάλματα και κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία με την ΑΕΠΟ της ΑΓΕΤ
- ΛΑΡΙΣΑ | 14.07.2026 | 14:16
Θλίψη σε Αβδέλλα, Τρίκαλα και Λάρισα: «Έφυγε» στα 35 της η Πέννυ Ντόσσα – Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρας της - ΛΑΡΙΣΑ | 14.07.2026 | 09:18
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.07.2026 | 19:08
Το τελευταίο μίλι για τον Ε65 – Ο δρόμος γέφυρα για Ανατολική και Δυτική Ελλάδα - ΕΛΛΑΔΑ | 14.07.2026 | 09:41
Έρχονται τα πρώτα 40άρια στο τέλος της εβδομάδας – Η Κυριακή η πιο ζεστή μέρα, ξαναπέφτει η θερμοκρασία από Δευτέρα - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 14.07.2026 | 09:43
Β. Κοτζαμάνης: Δεν προτείνονται λύσεις ρεαλιστικές και ολιστικές από τα κόμματα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού (video) - ΕΛΛΑΔΑ | 14.07.2026 | 12:52
Πειραιάς-νεκρό ζευγάρι: Είχαν αναμμένη μηχανή για το aircondition μέσα σε κλειστό γκαράζ- πέθαναν από αναθυμιάσεις - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 14.07.2026 | 14:10
Νωρίτερα πληρωμές άμεσων ενισχύσεων και πρόσθετες στρεμματικές ενισχύσεις για στήριξη αγροτών λόγω υψηλού κόστους λιπασμάτων - ΕΛΛΑΔΑ | 14.07.2026 | 09:08
Σαλμονέλα στη Λαμία: Βρήκαν τον προμηθευτή κοτόπουλων – Έρευνες για τη μονάδα εκτροφής










































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed