ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με το βλέμμα στα play off της basket league ο ΑΣΚ
Κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας θα παίξουν οι «κυανόλευκοι»

Το τελευταίο παιχνίδι με τον Αρη στο “παγωμένο” “Γιάννης Μπουρούσης” δεν έφερε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, αλλά η πορεία του ΑΣΚ στην φετινή ανταγωνιστική basket league είναι κάτι περισσότερο από επιτυχημένη.
Η αυλαία της κανονικής περιόδου βρήκε τους “κυανόλευκους” να φιγουράρουν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμώντας με τον πανίσχυρο οικονομικά και αγωνιστικά Προμηθέα Πάτρας. Εβαλαν από κάτω δηλαδή ομάδες με τεράστιο brad name, με ιστορία και οικονομικά στηρίγματα και αποτέλεσαν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.
Με μία καταπληκτική πορεία, με ιστορικές νίκες εντός και εκτός έδρας αλλά και όμορφο μπάσκετ το σύνολο του Νίκου Παπανικολόπουλου έγραψε ιστορία και έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται δικαιωμένοι όσοι σχεδίασαν την φετινή χρονιά, αλλά και όλη αυτή την απίθανη πορεία του ΑΣΚ την τελευταία δεκαετία. Ο στόχος όχι μόνο επιτεύχθηκε, αλλά η ομάδα έκανε ένα βήμα παραπάνω όπως το συνηθίζει από χρονιά σε χρονιά.
Πρώτα η εντυπωσιακή άνοδος, στη συνέχεια η παραμονή με το γκραν γκινιολ φινάλε στο ματς με τον Ιωνικό, μετά η άνετη παραμονή και η πρώτη εκτός έδρας επιτυχία (Λαύριο) και φέτος μία ακόμη υπέρβαση και 5η θέση στη βαθμολογία! Πίσω μόνο από τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Προμηθέα με τον οποίο ισοβαθμούν.
ΤΑ PLAY OFF
Με την καταπληκτική αυτή πορεία ο ΑΣΚ διασφάλισε την συμμετοχή του στη διαδικασία των play off όπου θ’ αντιμετωπίσει τελικά τον Προμηθέα.
Αν κέρδιζε τον Αρη θα είχε και το πλεονέκτημα έδρας, αλλά ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Ηταν ένα παιχνίδι ντέρμπι απέναντι σε μία τεράστια ομάδα που μάλιστα έγινε και σε συνθήκες δύσκολες, χωρίς να υπάρχουν φίλαθλοι της Καρδίτσας στο γήπεδο.
Κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τους Θεσσαλονικείς να είναι πιο ουσιαστικοί στα τελευταία λεπτά και να παίρνουν τη νίκη.
Με τίποτα δεν μπορεί να σκιάσει αυτή η ήττα την τρομερή πορεία της ομάδας που θα πάει στη διαδικασία των play off ύστερα από 15 ημέρες για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα. Θυμίζουμε πως η σειρά με τον Προμηθέα και η πρόκριση θα κριθεί στις δύο νίκες με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην Πάτρα.
- ΛΑΡΙΣΑ | 09.12.2025 | 22:11
Δήμος Λαρισαίων: Παραμένει σε επιφυλακή, κλειστά τα θυροφράγματα στον Πηνειό - ΛΑΡΙΣΑ | 09.12.2025 | 22:07
Λάρισα: Διαβούλευση για την εφαρμογή λύσεων βασισμένων στη φύση - ΛΑΡΙΣΑ | 09.12.2025 | 21:33
Μπλόκο Νίκαιας: Δεν μας εκφοβίζουν οι διώξεις Αρείου Πάγου- Αύριο λιμάνι Βόλου, Παρασκευή με τρακτέρ στη Λάρισα (ΦΩΤΟ+video - ΛΑΡΙΣΑ | 09.12.2025 | 20:50
Θωμάς Παπαλιάγκας στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη στα μπλόκα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 09.12.2025 | 20:30
Συζητά αγροτικό πετρέλαιο στην αντλία η κυβέρνηση, αναγνώρισε το θέμα με τα αόρατα τιμολόγια ο Τσιάρας - ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ | 09.12.2025 | 19:34
Από τους παραδοσιακούς «βαμβακάδες στους σκεπτόμενους και με άποψη νέους αγρότες στα μπλόκα… - ΛΑΡΙΣΑ | 09.12.2025 | 19:04
Κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων στη Νίκαια το Σάββατο - ΒΟΛΟΣ | 09.12.2025 | 19:01
Μαγνησία: Μπλόκο αγροτών στις Μικροθήβες – Προγραμματίζουν κλείσιμο του λιμανιού του Βόλου την Τετάρτη
- ΛΑΡΙΣΑ | 09.12.2025 | 15:12
Θλίψη στη Λάρισα για τον ξαφνικό θάνατο του Βασίλη Βάιλα - ΛΑΡΙΣΑ | 09.12.2025 | 10:30
Εφτά Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 09.12.2025 | 09:41
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές στους αγρότες για το Μέτρο 23 και για τις ντόπιες ράτσες - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 09.12.2025 | 18:49
Βγήκε η ΚΥΑ για το φυτικό κεφάλαιο, προκαταβολές σε τρεις κλίμακες ανάλογα την ζημιά βάσει εκτίμησης ΕΛΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.12.2025 | 09:44
Οι αποζημιώσεις για τις καταστροφές του «Daniel» στη Θεσσαλία – Κρατική αρωγή σε αγρότες, επιχειρήσεις και κατοικίες - ΛΑΡΙΣΑ | 09.12.2025 | 14:31
Έκλεισαν την παλιά Εθνική στον κόμβο Πυργετού αγρότες της περιοχής (ΦΩΤΟ) - ΕΛΛΑΔΑ | 09.12.2025 | 10:34
Καιρός - GFS: Καμπανάκια ψύχους για τα ...Χριστούγεννα - «Σπάει» το ατμοσφαιρκό βουνό - ΒΟΛΟΣ | 09.12.2025 | 10:44
Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο αντιδήμαρχος Βόλου Σπύρος Γάτος- Νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο















































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed