ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Συγκλονίζεται το πανελλήνιο από την ανάρτηση της μητέρας του αδικοχαμένου Βασίλη Καλογήρου
Η συγκινητική ανάρτηση της δικαστικού μητέρας του Βασίλη Καλογήρου

Με μια συγκινητική ανάρτηση αργά το βράδυ της Δευτέρας η δικαστικός, αποχαιρέτησε τον γιό της Βασίλη Καλογήρου εκφράζοντας την βαθιά πίστη της πως εκεί που πηγαίνει θα είναι καλά. Πιο συγκεκριμένα έγραψε ως λεζάντα σε φωτογραφία που τον δείχνει να κάνει πρόποση «Στην υγειά σας! Είμαι ο Βασίλης που ψάχνατε. Εγώ με τη Χάρη του Θεού βρήκα τον Παράδεισο και βλέπω τον Χριστό που τόσο αγαπώ».
Στην συνέχεια η Σοφία Αποστολάκη έγραψε «Εσείς που με πετάξατε στα βουνά με τα άγρια ζώα καθώς και το κακόψυχο αφεντικό σας, άραγε τί τέλος θα έχετε;», χωρίς όμως να επεξηγήσει περαιτέρω.
Αυτό που έχει μεγάλη αξία είναι τα κυριολεκτικά εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται η κα Αποστολάκη (περισσότερα από 600 την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές), με τα οποία συγγενείς, φίλοι, ενορίτες και απλοί πολίτες εκφράζουν την στήριξή τους στην ίδια και την οικογένειά της.
Με τους περισσότερους να λαμβάνουν υπόψιν το νεαρό της ηλικίας του άτυχου Βασίλη και να δείχνουν την ενσυναίσθησή τους συμπάσχοντας με την οικογένεια.
Τι είναι γνωστό έως τώρα για το σημείο που βρέθηκε η σορός
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρώτη επιτόπια αυτοψία που έκαναν οι δύο ιατροδικαστές στη σορό δεν είδαν κάποιο θανατηφόρο τραύμα, όπως πυροβολισμό ή από αιχμηρό αντικείμενο. Επίσης δεν εντόπισαν άλλες κακώσεις ενώ και τα ρούχα δεν είχαν κάποιο σημάδι που να υποδηλώνει ότι το άτομο πάλεψε ή αντιστάθηκε πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.
Στο έδαφος δεν εντοπίστηκαν σημάδια που να δηλώνουν την παρουσία άλλου ατόμου ή ότι η σορός είχε συρθεί ή είχε μεταφερθεί εκεί. Όλα αυτά τα στοιχεία απομακρύνουν για την ώρα το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ωστόσο γενούν ένα μεγάλο ερώτημα. Πώς βρέθηκε σε αυτό το απόμερο και απόκρημνο σημείο το πτώμα από την στιγμή που δεν υπάρχει δρόμος, ούτε και μονοπάτι για να πάει κάποιος.
Μάλιστα στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν όλες οι ενδείξεις και ταυτοποιηθεί και με την εξέταση DNA ότι η σορός ανήκει στον 39χρονο Βασίλη Καλογήρου, το μυστήριο μεγαλώνει ακόμα περισσότερο αφού η απόσταση από το σημείο που εξαφανίστηκε μέχρι το σημείο που βρέθηκε το πτώμα αγγίζει τα 18 χιλιόμετρα.
Δύσκολα θα μπορούσε να περπατήσει κάποιος αυτή την απόσταση και μάλιστα να ανέβει στην δύσβατη πλαγιά του λόφου με κλήση 40%.
Αναγνώρισαν τα ρούχα
Η σορός εντοπίστηκε με τα ρούχα ακριβώς που φορούσε ο 39χρονος την ημέρα της εξαφάνισής του. Το μπλε μπουφάν, το τζιν παντελόνι και τα παπούτσια. Επίσης πάνω του βρέθηκαν και τα γυαλιά του, καθώς και τα κλειδιά του σπιτιού.
Το πτώμα φέρεται να είδε κάτοικος της περιοχής, εργάτης σε κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής του Τυρνάβου και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.
Σύμφωνα με μαρτυρία κτηνοτρόφου της περιοχής, τα σκυλιά στην περιοχή ήταν ανήσυχα και έδωσαν την εντύπωση πως είχαν εντοπίσει το πτώμα.
«Στην υγειά σας! Είμαι ο Βασίλης που ψάχνατε.
Εγώ με τη Χάρη του Θεού βρήκα τον Παράδεισο και βλέπω τον Χριστό που τόσο αγαπώ.
Εσείς που με πετάξατε στα βουνά με τα άγρια ζώα καθώς και το κακόψυχο αφεντικό σας , άραγε τί τέλος θα έχετε;»

in.gr
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 23.03.2025 | 21:36
Φορολογική δικαιοσύνη ζητούν οι έμποροι της Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 23.03.2025 | 21:28
Βράβευση Δημ. Κουρέτα για τη στήριξή του στην ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου του Κραννώνα - ΕΛΛΑΔΑ | 23.03.2025 | 21:24
Αλλαγή ώρας 2025: Πότε γυρίζουμε τους δείκτες μια ώρα μπροστά - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 23.03.2025 | 21:22
8 Έλληνες διάσημοι με καταπράσινους κήπους στα σπίτια τους: Πισίνες, λουλούδια και πανύψηλα δέντρα - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 23.03.2025 | 21:14
Ερασιτεχνική Α.Ε.Λ.: Απέραντη θλίψη για τον χαμό του Γρηγόρη Γιασσάρη - ΕΛΛΑΔΑ | 23.03.2025 | 21:12
Καστοριά: Αγριογούρουνο επιτέθηκε σε κυνηγό -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - ΕΛΛΑΔΑ | 23.03.2025 | 21:10
Οικογενειακή τραγωδία στη Λακωνία: Η 15χρονη, που σκοτώθηκε, οδηγούσε το όχημα που ανετράπη και έπεσε στο κανάλι - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 23.03.2025 | 21:05
Σκωτία - Ελλάδα 0-3: Πάρτι ανόδου στη Γλασκώβη για τα τρομερά μωρά του Γιοβάνοβιτς
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.03.2025 | 19:16
Αδιανόητο: Κλείνουν για 6 μήνες την Εγνατία και ανοίγουν την… Κατάρα! - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 23.03.2025 | 09:28
Πως θα συνεχίσει να έχει μέλλον το βαμβάκι στη Θεσσαλία - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 23.03.2025 | 11:49
Θρήνος στη Λάρισα και στον κόσμο του Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Γρηγόρης Γιασσάρης - ΛΑΡΙΣΑ | 22.03.2025 | 09:18
Λάρισα – Πνιγμός μαθητή από πορτοκάλι: «Κανείς στο σχολείο δεν ήξερε να δώσει πρώτες βοήθειες» (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.03.2025 | 19:04
Πλακιάς σε Οικονόμου: Δεν δώσατε 80.000€ για τηλεδιοίκηση κι έχασα 3 παιδιά, δώσατε 800.000€ για μπάζωμα μετά - ΛΑΡΙΣΑ | 22.03.2025 | 08:54
Θλίψη στη Λάρισα: Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο Αθανάσιος Παπαγεωργίου. - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.03.2025 | 19:19
Λάρισα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για το παιδί που πνίγηκε με πορτοκάλι -Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ - ΤΡΙΚΑΛΑ | 23.03.2025 | 12:27
Δείτε πως είναι σήμερα η Κατάρα, από την οποία θα περνάμε πάλι από τον Ιούνιο (βίντεο)