ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Το σημείωμα στην τσάντα της Σταυρούλας «δείχνει» τον δολοφόνο της - Νέα στοιχεία για την 53χρονη
Βρέθηκε δελτίο παραγγελίας για δύο άτομα στην τσέπη της.

Ένα σημείωμα και ένα δελτίο παραγγελίας για δύο άτομα, τα οποία βρέθηκαν στην τσάντα της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών που διερευνούν τις συνθήκες θανάτου της γυναίκες που αγνοείτο για μήνες μέχρι να εντοπιστεί νεκρή σε παραλία του Πόρου.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής "Φως στο Τούνελ", στην τσάντα της υπήρχε ένα σημείωμα με τρυφερά λόγια για δώρο που δέχτηκε ή που έκανε η ιδία. "Δωράκια για την αγάπη μου. Δοκίμασε το παντελόνι να μου πεις. Φιλιά γλυκά", φέρεται να έγραφε το σημείωμα που βρέθηκε στην τσάντα της 53χρονης στην παραλία Εδέμ.
Η οικογένεια της Σταυρούλας όρισε τεχνικό σύμβουλο, ο οποίος θα προχωρήσει σε δεύτερη νεκροτομή. Ελπίζουν πως το δείγμα από τον ιστό που κατάφεραν να πάρουν από την σορό της, θα ρίξει φως στον θάνατό της, ο οποίος αποδίδεται έως τώρα σε αδιευκρίνιστα αίτια. Παράλληλα, αναμένουν τα στοιχεία από την άρση απορρήτου του κινητού της τηλεφώνου - το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμα - καθώς και από τις κινήσεις του τραπεζικού της λογαριασμού.
Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μίλησε και ο οδηγός του ταξί που μετέφερε την Σταυρούλα στο Φάληρο. "Την μετέφερα, όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι συνάδελφοι, δυο φορές την εβδομάδα, το καλοκαίρι. Τον Ιούλιο πήγαινε πιο συχνά. Τελευταία, απ’ ότι θυμάμαι, είχε και μια φίλη της μαζί, όχι τη συγκάτοικό της", είπε ο αυτοκινητιστής.
Για τις μετακινήσεις της 53χρονης γυναίκας στον Πόρο, αλλά και για τις διακοπές που σχεδίαζε για το προηγούμενο καλοκαίρι, μίλησε στην εκπομπή και μία από τις γειτόνισσες της Σταυρούλας. "Θα πήγαινε, όπως είπε, μετά τις 20 Αυγούστου διακοπές σε κάποιο ξενοδοχείο, εδώ κοντά στην Αθήνα. Θα συναντιόταν με μια φίλη της που θα ερχόταν από την Αγγλία. Είχε βάψει τα μαλλιά της, είχε κουρευτεί και ήταν χαρούμενη γιατί θα πήγαινε διακοπές."
Στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ" μίλησε ξανά και ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την Σταυρούλα ζωντανή. Ήταν στα τέλη του καλοκαιριού - και συγκεκριμένα, στις 20 Αυγούστου- και τοποθετεί την 53χρονη γυναίκα στην παραλία Εδέμ, εκεί που βρέθηκε στα μέσα Φεβρουαρίου νεκρή.
Όπως αναφέρει, είδε την Σταυρούλα να έρχεται στην παραλία και να μπαίνει για κολύμπι. "Δεν έδωσα μεγάλη σημασία, αλλά αυτό που θυμάμαι είναι πως ήταν μόνη της και δεν την είδα να μιλάει στο κινητό της", επανέλαβε ο μάρτυρας.
- ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 11:44
Λάρισα: Συγκίνηση στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της 5ης Μεραρχίας Κρητών (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 10:53
Συγκίνηση στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Ποντιακό Ελληνισμό στη Λάρισα (ΦΩΤΟ) - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 24.05.2026 | 10:30
Κυριάκος Μητσοτάκης: Παράταση για το «Σπίτι μου 2», ενίσχυση Ενόπλων Δυνάμεων και Άμεσης Δράσης - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 24.05.2026 | 09:58
Η «μάχη της σοδειάς» στον κάμπο πριν τα αλώνια βγάζει νικητές και φέτος τους εμπόρους - ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 09:23
Συσκέψεις της Ε.Ο.Α.Σ.Ν. Λάρισας και Αγροτικών Συλλόγων - ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 09:03
Δύο Λαρισαίες «έφυγαν» από τη ζωή - ΕΛΛΑΔΑ | 24.05.2026 | 08:45
Τι προβλέπουν τα Μερομήνια για το καλοκαίρι – Ποιος θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας - ΒΟΛΟΣ | 24.05.2026 | 08:33
Η Μαγνησία ψάχνει νέο αγροτικό μοντέλο-Κουρέτας: «Η Περιφέρεια γίνεται εγγυητής της μετάβασης»
- ΛΑΡΙΣΑ | 23.05.2026 | 10:32
«Έφυγαν» από τη ζωή τέσσερις Λαρισαίοι - ΛΑΡΙΣΑ | 23.05.2026 | 18:03
Πήγαινε Θεσσαλονίκη πεζός από τις σιδηροδρομικές γραμμές και..συνελήφθη - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 23.05.2026 | 22:01
Μέχρι την Παρασκευή συνδεδεμένες και eco- schemes 297 εκατ. ευρώ- monitoring, παραδόσεις καθορίζουν τι θα πληρωθεί - ΛΑΡΙΣΑ | 23.05.2026 | 14:08
Ανοιχτές Πόρτες 2026: Στο οινοποιείο του Τάκη Αλατά στην Φαλάνη (ΦΩΤΟ) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 23.05.2026 | 09:17
Γιατί η Καρδίτσα είναι ουραγός στις εξαγωγές στη Θεσσαλία....(video) - ΛΑΡΙΣΑ | 23.05.2026 | 17:42
Η άγνωστη ιστορία της τραγωδίας της 5ης Μεραρχίας Κρητών στην Κατοχή στο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Λάρισας (video) - ΒΟΛΟΣ | 23.05.2026 | 21:50
Θλίψη στον Βόλο για την απώλεια της Κλεοπάτρας Παγωνοπούλου – «Εσβησε» το χαμόγελο της 60χρονης φιλολόγου - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 24.05.2026 | 09:58
Η «μάχη της σοδειάς» στον κάμπο πριν τα αλώνια βγάζει νικητές και φέτος τους εμπόρους







































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed