ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Αποκάλυψη! Η παπαδιά άδειασε τη θυρίδα – Τι ήθελε να εξαφανίσει;
Υπό άκρα μυστικότητα άδειασε τη θυρίδα η πρεσβυτέρα όταν έμαθε ότι «ξηλώνεται» από το ΔΣ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η πληροφορία ότι την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το «ξήλωμα» του ΔΣ της Κιβωτού του κόσμου, ένα από τα στελέχη, έσπευσε σε υποκατάστημα τράπεζας και άδειασε μια θυρίδα.
Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης, σε υποκατάστημα γνωστής τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας -στην οποία μάλιστα υπάρχει λογαριασμός της Κιβωτού του Κόσμου ύψους 2.000.000 ευρώ- όπου πρώην μέλος του ΔΣ της οργάνωσης πήρε το περιεχόμενο της θυρίδας. Μάλιστα για την κίνηση έχουν ενημερωθεί και οι ελεγκτές της Επιτροπής για το Ξέπλυμα Χρήματος που ήδη ερευνούν τις ύποπτες δραστηριότητες της Κιβωτού του Κόσμου.
Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, πρόκειται για την ίδια την πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, η οποία μια ημέρα μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αλλάξει το Δ.Σ. της Κιβωτού, πήγε στην τράπεζα και πήρε το περιεχόμενο της θυρίδας. Η ίδια μάλιστα, είχε ενημερώσει άλλη τράπεζα ότι σκοπεύει να ανοίξει νέα θυρίδα.
Πρόκειται για μια κίνηση η οποία προκαλεί ερωτηματικά, καθώς κανένας δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της θυρίδας. Ήταν χρήματα; Κοσμήματα; Έγγραφα; Το σίγουρο είναι ότι η πρεσβυτέρα έσπευσε να εξαφανίσει το περιεχόμενό της όταν έμαθε ότι εκείνη και ο πατέρας Αντώνιος «ξηλώθηκαν» από την Κιβωτό του Κόσμου.
Δημοφιλείς Ειδήσεις Σοκ στην Κατεχάκη: Νεκρός ο πεζός που χτυπήθηκε από δύο αυτοκίνητα στη Λεωφόρο Μεσογείων!
«Ντου» στη δομή της Χίου από την οικονομική αστυνομία – Ανοίγουν οι λογαριασμοί του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας
Στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στη Χίο έφτασε σήμερα κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει έλεγχο στα οικονομικά στοιχεία της οργάνωσης, μετά τη θύελλα καταγγελιών.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στη δομή σήμερα το μεσημέρι, πήραν από τα γραφεία της Κιβωτού δύο μεγάλους φακέλους, τους οποίους θα κάνουν «φύλλο και φτερό», την ώρα που τα στοιχεία από την έρευνα στη δομή του Κολωνού, παρουσιάζουν ιλιγγιώδη χρηματικά ποσά που κατέληγαν στην οργάνωση.
Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, από το 2017 έως το 2022, οι δωρεές και οι χορηγίες ξεπερνούν κατά πολύ τα 30 εκατομμύρια ευρώ και ίσως φτάνουν ακόμη και τα 40 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για το διάστημα από το 2007 έως το 2022, τα ποσά μπορεί να φτάνουν τα 90 εκατ. ευρώ.
Ανοίγουν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικονομική αστυνομία έχει ζητήσει να ανοίξουν οι λογαριασμοί πέντε προσώπων που βρίσκονται στο Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου. Το αίτημα θα γίνει δεχτό τις επόμενες ημέρες και θα ανοίξουν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου, της μητέρας του αλλά της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή.
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 24.05.2026 | 23:15
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός με 92-85 νίκησε στον τελικό τη Ρεάλ - ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 21:02
Ένωση Φυσικών Λάρισας: Από το 2027 στο 3ο επιστημονικό πεδίο οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν και τμήματα Φυσικής - ΕΛΛΑΔΑ | 24.05.2026 | 20:54
Καιρός: Ξαφνική μπόρα «χτύπησε» τη Θεσσαλονίκη - Πλημμύρισαν δρόμοι - ΕΛΛΑΔΑ | 24.05.2026 | 20:42
Οικογενειακό δράμα στη Θεσσαλονίκη: Πώς σκότωσε ο 30χρονος τον 67χρονο πατέρα του, τα ευρήματα στο σπίτι του φονικού - ΔΙΕΘΝΗ | 24.05.2026 | 20:31
Κατ- αρχήν συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Τεχεράνη, αλλά και εκκρεμή ζητήματα - ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 20:16
Τεράστια λίμνη τα χωράφια του Πλατυκάμπου από το μπουρίνι και μεγάλη καταστροφή στις καλλιέργειες (ΦΩΤΟ) - ΕΛΛΑΔΑ | 24.05.2026 | 19:58
Θεσσαλονίκη: 30χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του μετά από καβγά - ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 19:41
Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ.: Μόλις 5 θέσεις Ιατρών στο Γ.Ν. Λάρισας προβλέπει η νέα προκήρυξη παρά τα 35 κενά
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 24.05.2026 | 09:58
Η «μάχη της σοδειάς» στον κάμπο πριν τα αλώνια βγάζει νικητές και φέτος τους εμπόρους - ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 20:16
Τεράστια λίμνη τα χωράφια του Πλατυκάμπου από το μπουρίνι και μεγάλη καταστροφή στις καλλιέργειες (ΦΩΤΟ) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 24.05.2026 | 17:56
Τραγωδία στην Καρδίτσα: Kατέρρευσε 46χρονος δρομέας κατά τη διάρκεια του 9ου Πλαστήριου Δρόμου - ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 17:18
Θλίψη στη Λάρισα: έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Νικόλαος Μπότας - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 24.05.2026 | 18:00
Νεκρός στη Θεσσαλονίκη 30χρονος Καρδιτσιώτης - ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 19:33 | video
Σφοδρή χαλαζόπτωση το μεσημέρι στον Τύρναβο προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες (ΦΩΤΟ+videο) - ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 09:03
Δύο Λαρισαίες «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 17:15
Απέτυχε η δωρεάν χρήση ηλεκτρικών ποδηλάτων στη Λάρισα – Ο Δήμος θα τα επαναφέρει με χρέωση






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed