Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Απίστευτα γεγονότα στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου (video)

Δυο άτομα ντυμένοι φαντάροι διέκοψαν τη συνεδρίαση - Ακολούθησε πανδαιμόνιο

Απίστευτα γεγονότα στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου (video)
23.03.2015 | 19:09
Agronuts
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
AXON
Δαλαβίκας Bikes
Smartbox - Ανέστης Θεοδώρου
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Απίστευτα και ταυτόχρονα κωμικοτραγικά γεγονότα συνέβησαν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βόλου. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του δημάρχου , εμφανίστηκαν δύο άτομα αγνώστων στοιχείων φορώντας φόρμα παραλλαγής του στρατού και από το μικρόφωνο του συμβουλίου ανέφεραν πως “πληροφορηθήκαμε πως μια δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ και έτσι ήρθαμε να αφήσουμε τα τηλέφωνά μας.
Ακολούθησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα με τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης να ζητούν να επέμβει η αστυνομία.
Η Φωτεινή Κοκκινάκη , δημοτική σύμβουλος των Δρόμων Συνεργασίας , κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό που επι της ουσίας ήταν αποδέκτης , ανέφερε πως θα καταθέσει μήνυση στον εισαγγελέα για να ερευνήσει τα όσα συνέβησαν. 
Ο Απόσοτολος Παπατόλιας , δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά έκανε λόγο για αλητεία και γκεμπελίστκες μεθόδους απο την δημοτική αρχή προκειμένου να περάσει χωρίς αντιδράσεις τον νέο κανονισμό άρδευσης της ΔΕΥΑΜΒ.
Για απουσία δημοκρατίας στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου έκανε λόγο ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Μαργαρίτης Πατσιαντάς.
Τέλος σε δήλωση του στο www.thessaliatv.gr ο δήαμρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος καταδίκασε το περιστατικό, δεν παρέλειψε όμως να ανφέρει πως η κίνηση αυτή έχει και ηθικούς αυτουργούς “φωτογραφίζοντας” τη κ Κοκκινάκη που σε προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έιχε συγκρουστεί με το κ Μπέο αναφέροντας πως κάνει καλό σεξ. 
 


Ρεπορτάζ Σπύρος Μπαξεβάνος


Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Όλυμπος-Κλιάφα
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^