ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
«Παιχνίδι θανάτου» και στον Περιφερειακό του Βόλου από τρείς ανήλικους που λαχτάρησαν οδηγό
Ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει μία Βολιώτισσα οδηγός από τη λαχτάρα που πήρε… προχθές το βράδυ

Ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει μία Βολιώτισσα οδηγός από τη λαχτάρα που πήρε… προχθές το βράδυ, όταν τρείς έφηβοι, δύο κορίτσια και ένα αγόρι, επιχείρησαν να διασχίσουν τον δρόμο καταγράφοντας την πράξη τους με το κινητό τους τηλέφωνο.
Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό αυτού του επικίνδυνου «παιχνιδιού θανάτου» που δυστυχώς έχουν… εφεύρει νεαρά παιδιά, βάζοντας όμως σε κίνδυνο τη ζωή τους, αλλά και την ασφάλεια των οδηγών. Η οδηγός μετέφερε την εμπειρία της στα social media, αποτυπώνοντας τον τρόμο που ένιωσε, αλλά και ότι τα τρία παιδιά έσπευσαν μετά την πράξη τους να εξαφανιστούν.
Αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια: «Πέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, χθες, στον περιφερειακό. Αρκετά μέτρα πριν από τα φανάρια για την Αλλη Μεριά. Στο ρεύμα προς Αγριά. Τρία παιδιά, δύο κοπέλες, ένα αγόρι. Το αγόρι στην άκρη του δρόμου, δεξιά, δεν κινούταν, οι κοπέλες διέσχιζαν τον δρόμο, τρέχοντας, από μακριά φαινόταν κινητικότητα πεζών, έτρεχαν από τη μια στην άλλη πλευρά του δρόμου. Τις είδα από μακριά, όταν πλησίασα, βρίσκονταν και οι δύο στη μία πλευρά, η μία ξαφνικά άρχισε να τρέχει προς τον νεαρό, απέναντι και όταν πλησίασα πολύ, σταμάτησε το τρέξιμο στη μέση του δρόμου και συνέχισε να περπατά πολύ αργά.
Εκοψα, πολύ, ταχύτητα, ούτως ή άλλως δεν έτρεχα καν ιδιαίτερα. Γύρισε το πρόσωπο σε εμένα, κοίταζε δηλαδή το αυτοκίνητο που ερχόταν και επιβράδυνε τον βηματισμό. Ψηλή, λεπτή, σκούρα μακριά μαλλιά, φορούσε σορτς και κοντομάνικο μπλουζάκι. Χαρακτηριστικά προσώπου δεν θυμάμαι, δεν πρόσεξα καλά, μέσα στη νύχτα. Ξαφνιάστηκα με τη συμπεριφορά. Πήγαινε πολύ αργά, αλλά δεν σταμάτησε, δεν ξάπλωσε, δεν έμεινε ακίνητη, απλώς επιβράδυνε τον βηματισμό, στη μέση του δρόμου.
Πέρασε λίγο πριν φτάσω μπροστά της. Ούτως ή άλλως είχα κόψει εντελώς ταχύτητα, πήγαινα πολύ- πολύ αργά. Αρχισα να κορνάρω.
Ο φίλος τους νομίζω κάτι κρατούσε στραμμένο προς τον δρόμο, ίσως κατέγραφε σε κινητό. Ενοχλήθηκαν από το κορνάρισμα, κοίταξαν δεξιά αριστερά και χάθηκαν, τρέχοντας προς τη μεριά του Βόλου. Δεν θεώρησα σκόπιμο να σταματήσω. Δεν θεώρησα σκόπιμο να ασχοληθώ περισσότερο. Δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση, εκείνη την ώρα, σε αυτό το ρεύμα.
Αν πρόκειται για τη γνωστή πρόκληση στο tik tok είναι απλώς εντελώς παρανοϊκό όλο αυτό. Μέσα στη μαύρη νύχτα, τρία παιδιά, όχι κοντά σε φανάρια, να…περιφέρονται στον…Περιφερειακό, σε κακοφωτισμένη περιοχή, με αραιή, αλλά ταχύτατη κίνηση συνήθως; Παράνοια. Δεν ξέρω πόση …».
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 23.05.2026 | 22:01
Μέχρι την Παρασκευή συνδεδεμένες και eco- schemes 297 εκατ. ευρώ- monitoring, παραδόσεις καθορίζουν τι θα πληρωθεί - ΒΟΛΟΣ | 23.05.2026 | 21:50
Θλίψη στον Βόλο για την απώλεια της Κλεοπάτρας Παγωνοπούλου – «Εσβησε» το χαμόγελο της 60χρονης φιλολόγου - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 23.05.2026 | 21:46
Τρομερός Τεντόγλου και νίκη με την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο - ΒΟΛΟΣ | 23.05.2026 | 21:43
Μετάλλιο ανδραγαθίας στον Βολιώτη ανθυπαστυνόμο Μιχ. Σουντουλουμάκη: Μπήκε μπροστά και έσωσε τον διοικητή του σε επεισόδια - ΕΛΛΑΔΑ | 23.05.2026 | 21:24
Στην σκηνή του ΟΑΚΑ οι Iron Maiden – Πάνω από 50.000 θαυμαστές παραληρούν στη συναυλία τους - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 23.05.2026 | 21:14 | video
Το βίντεο που ανάρτησε ο Κωστής Χατζηδάκης από την περιοδεία του στα έργα του Αχελώου (video) - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 23.05.2026 | 20:30
Στην εντατική ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μάριος Οικονόμου μετά από σοβαρό τροχαίο στα Ιωάννινα - ΛΑΡΙΣΑ | 23.05.2026 | 18:03
Πήγαινε Θεσσαλονίκη πεζός από τις σιδηροδρομικές γραμμές και..συνελήφθη
- ΛΑΡΙΣΑ | 23.05.2026 | 10:32
«Έφυγαν» από τη ζωή τέσσερις Λαρισαίοι - ΛΑΡΙΣΑ | 23.05.2026 | 18:03
Πήγαινε Θεσσαλονίκη πεζός από τις σιδηροδρομικές γραμμές και..συνελήφθη - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 23.05.2026 | 09:17
Γιατί η Καρδίτσα είναι ουραγός στις εξαγωγές στη Θεσσαλία....(video) - ΛΑΡΙΣΑ | 23.05.2026 | 14:08
Ανοιχτές Πόρτες 2026: Στο οινοποιείο του Τάκη Αλατά στην Φαλάνη (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 23.05.2026 | 17:42
Η άγνωστη ιστορία της τραγωδίας της 5ης Μεραρχίας Κρητών στην Κατοχή στο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Λάρισας (video) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 23.05.2026 | 11:19
Που θα βρεθεί το νερό για την «Κοιλάδα» data centers που ετοιμάζουν στη Λάρισα; - ΕΛΛΑΔΑ | 23.05.2026 | 17:18
Πύργος: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 55χρονος ποδηλάτης μετά το τροχαίο με νταλίκα - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 23.05.2026 | 09:31
Θεσσαλία, ο εθνικός μας κάμπος που προσφέρει τροφή σε όλη τη χώρα







































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed