Καζάνας
cosmos
Ενωμενα Φροντιστήρια

Ειδήσεις, νέα για Αθλητικά

Προπονητήριο κάτω από το πέταλο στο Στάδιο της Καρδίτσας!

Δημοπρατείται ένα πολύ σημαντικό έργο για τους αθλητές του στίβου

Προπονητήριο κάτω από το πέταλο στο Στάδιο της Καρδίτσας!
14.10.2021 | 12:27
Agronuts
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
AXON
Δήμος Λαρισαίων - Πρόσκληση
exalco
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

 Ένα σημαντικό έργο, προϋπολογισμού 84.000 ευρώ, που θα λύσει πάρα πολλά προβλήματα και θα βοηθήσει τα μέγιστα τους αθλητές δρομολογείται στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα, κάτω από την εξέδρα – πέταλο, θα κατασκευαστεί προπονητήριο με προδιαγραφές της IAFF. Το έργο εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή του Δήμου και ήδη μπαίνει στη διαδικασία η δημοπράτησή του.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

«Τους όρους διακήρυξης του έργου κατασκευής και βελτίωσης του προπονητικού χώρου κάτω από τη βόρεια κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρδίτσας. Μετά την έγκριση των όρων αναμένεται εντός των ημερών η δημοπράτηση του έργου. Αναλυτικά η μελέτη που θα εφαρμοστεί προβλέπει την προμήθεια και τοποθέτηση προκατασκευασμένου ελαστικού δαπέδου ταρτάν πάχους 13,5 mm, IAAF.

Το ταρτάν πρόκειται να τοποθετηθεί κάτω από την μεταλλική βόρεια κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας, προκειμένου να διαμορφωθεί χώρος προπόνησης αθλητών των τοπικών σωματείων κατά τους χειμερινούς μήνες.

Πριν την τοποθέτηση του ελαστοτάπητα προβλέπεται το υπάρχον δάπεδο με σκυρόδεμα C16/20, πάχους 10 εκατ. περίπου, προκειμένου να γίνει η επιφάνεια λεία και να ακολουθήσει η τοποθέτηση του ταρτάν.

Από την μία πλευρά του διαδρόμου (Νότια) θα τοποθετηθεί κάγκελο από σιδηροσωλήνα γαλβανιζέ Φ48mm και σιδηρό έλασμα (λάμα) 35X5 mm για την προστασία των αθλητών από τους κοιλοδοκούς της μεταλλικής κερκίδας.

Επίσης θα γίνει τοποθέτηση πλαϊνών προστατευτικών καλυμμάτων για την αποφυγή τραυματισμών.
Το ποσό των απολογιστικών εργασιών αφορά στην κατασκευή ηλεκτρικής εγκατάστασης εντός του εσωτερικού χώρου της κερκίδας. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 84.000,00 €».Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Αθλητικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΙΚΤΕΟ Ζερβός
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Όλυμπος-Κλιάφα
Τσίπουρο Τυρνάβου
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^