Καζάνας
cosmos
Τράπεζα Θεσσαλίας

Ειδήσεις, νέα για Καρδίτσα

Πάνω από 34 ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού μοίρασε η 45χρονη διοικητική υπάλληλος

Δηλώνει μετανιωμένη για την πράξη της

Πάνω από 34 ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού μοίρασε η 45χρονη διοικητική υπάλληλος
27.09.2021 | 10:17
Agronuts
Horizon
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Δήμος Λαρισαίων - Πρόσκληση
exalco
Ενωμενα Φροντιστήρια
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

«Δεν πήρα χρήματα για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού» λέει η 45χρονη διοικητική υπάλληλος από τον Παλαμά Καρδίτσας.

Η «φάμπρικα» των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού καλά κρατεί και χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της 45χρονης διοικητικής υπαλλήλου στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας, η οποία φέρεται να προμήθευσε ψευδή πιστοποιητικά σε περισσότερες από 34 περιπτώσεις πολιτών που θέλησαν να μην εμβολιαστούν.

Η 45χρονη από τον Παλαμά Καρδίτσας είχε δηλώσει σε ανωτέρους της ότι είχε μοιράσει 34 πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού και ότι δεν πήρε ποτέ χρήματα. Σύμφωνα με το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στο πλαίσιο της διοικητικής εξέτασης του Υπ. Υγείας και το παρουσίασε ο ALPHA, αυτό φαίνεται να μην ισχύει και τα πλαστά πιστοποιητικά είναι περισσότερα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κάτι ακόμα που βλέπουν οι αρχές και είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, είναι ότι αυτή η «φάμπρικα» με τα πλαστά πιστοποιητικά ξεκίνησε το καλοκαίρι όταν οι υγειονομικοί φοβήθηκαν ότι θα χάσουν την δουλειά τους λόγω της αναστολής. Στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε η 45χρονη δήλωσε ότι βοήθησε τα αδέλφια της, που δηλώνουν αντιεμβολιαστές, δίνοντάς τους πλαστά πιστοποιητικά, ενώ είπε ψέματα και στο σύζυγό της ότι εμβολίασε τα δύο τους παιδιά.

«Με την πράξη μου αυτή πίστευα, πεπλανημένα βέβαια, ότι βοηθάω τους ανθρώπους και όχι μόνο τους συγγενείς μου» αναφέρει μεταξύ άλλων η διοικητική υπάλληλος από τον Παλαμά Καρδίτσας. Τονίζει δε ότι η ψυχολογική πίεση που βίωνε την οδήγησαν στην έκδοση των πλαστών πιστοποιητικών και ότι η πρόθεση της ήταν αγαθή, ενω φοβότανε μην χάσει και την εργασία της.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια στη απολογία της αναφέρει ότι ήθελε να βοηθήσει συγγενικά της πρόσωπα, σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ, το οποίο ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε δύο μέρες, παραδέχθηκε ότι εμπλέκεται σε συνολικά 34 περιστατικά πλαστών εμβολιασμών. Έχει ήδη τεθεί σε αργία για ένα μήνα με στέρηση μισθού, ενώ ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Σερέτης την παρέπεμψε στο πειθαρχικό της ΥΠΕ με το ερώτημα της οριστικής αργίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ το πειθαρχικό συμβούλιο, στο οποίο προΐσταται πρωτοδίκης, θα συνεδριάσει στις 3 Οκτωβρίου.

Πάνω από 34 ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού μοίρασε η 45χρονη διοικητική υπάλληλοςΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Καρδίτσα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΙΚΤΕΟ Ζερβός
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Όλυμπος-Κλιάφα
Τσίπουρο Τυρνάβου
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^