Καζάνας
cosmos
Ενωμενα Φροντιστήρια

Ειδήσεις, νέα για Θεσσαλία

Έργα βραχοπροστασίας στο δρόμο Ροδιάς – Συκαμινέας

από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έργα βραχοπροστασίας στο δρόμο Ροδιάς – Συκαμινέας
30.07.2021 | 22:52
Agronuts
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
AXON
Δαλαβίκας Bikes
Smartbox - Ανέστης Θεοδώρου
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ξεκίνησαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής του σκεπάστρου από οπλισμένο σκυρόδεμα στο οδικό τμήμα, που συνδέει τους οικισμούς της Ροδιάς και της Συκαμινέας με διακοπή της κυκλοφορίας της οδού και εκσκαφή της θεμελίωσης του έργου.

Το σκέπαστρο κατασκευάζεται προκειμένου να ενισχυθεί η ασφάλεια στις μετακινήσεις των ανθρώπων, καθώς η βραχομάζα πάνω από το σκέπαστρο έχει ήδη αγκυρωθεί με τοποθέτηση πλέγματος και συστηματική εφαρμογή αγκυρώσεων πλήρους πάκτωσης.

Η συνολική επέμβαση αφορά μήκος 400 μέτρων και σκοπό έχει να διεξάγεται ομαλά και με ασφάλεια η κυκλοφορία των οχημάτων.
«Συνεχίζουμε τις εργασίες για την ενίσχυση της ασφάλειας στο δρόμο Ροδιάς – Συκαμινέας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και πρόσθεσε: «Το έργο εισέρχεται στη δεύτερη και τελευταία φάση του με την κατασκευή του σκεπάστρου από οπλισμένο σκυρόδεμα. Πρόκειται για έργο στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής, καθώς ενισχύει την ασφαλή προσβασιμότητα σε χωριά του ορεινού όγκου της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και βοηθάει στην αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή».

Έργα βραχοπροστασίας στο δρόμο Ροδιάς – ΣυκαμινέαςΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Θεσσαλία

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Όλυμπος-Κλιάφα
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^