Καζάνας
cosmos
Ενωμενα Φροντιστήρια

Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Χόρτο: Ενας 80χρονος ξεψύχησε περιμένοντας το ασθενοφόρο - Δεν υπήρχε οδηγός στην βάρδια

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ Βόλου αλλά όταν έφτασε ήταν ήδη αργά

Χόρτο: Ενας 80χρονος ξεψύχησε περιμένοντας το ασθενοφόρο - Δεν υπήρχε οδηγός στην βάρδια
30.07.2021 | 20:42
Agronuts
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
AXON
Δαλαβίκας Bikes
Smartbox - Ανέστης Θεοδώρου
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ενας 80χρονος ενώ κολυμπούσε στην παραλία του Χόρτου αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατάφερε να βγει στην ακτή με την βοήθεια των λουόμενων.Για καλή του τύχη ένας διασώστης που έτυχε να βρίσκεται στην παραλία, έσπευσε να κάνει μαλάξεις στον ηλικιωμένο, ενώ λουόμενος τηλεφώνησε στο Κέντρο Υγείας Αργαλάστης ζητώντας να σταλεί στην παραλία ασθενοφόρο.

Όπως διαπιστώθηκε όμως δεν υπήρχε οδηγός- διασώστης προκειμένου να εξυπηρετήσει το περιστατικό.Έτσι ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ του Βόλου και ξεκίνησε το ασθενοφόρο προκειμένου να μεταβεί στο Χόρτο.Το ασθενοφόρο έφτασε τελικά μετά από μία ώρα, παρέλαβε τον ηλικιωμένο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Άτομα που έζησαν το περιστατικό, κατήγγειλαν το γεγονός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες το υπάρχον προσωπικό δεν επαρκεί για να καλύψει και τις πέντε βάρδιες που απαιτούνται για το ασθενοφόρο. Υπάρχει έλλειψη ενός οδηγού με αποτέλεσμα να μείνουν ακάλυπτες 15 βάρδιες, ενώ το υπάρχον προσωπικό πρέπει να παίρνει σύμφωνα με τον νόμο, τα ρεπό και τις άδειες που δικαιούται.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Όλυμπος-Κλιάφα
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^