Καζάνας
cosmos
Ενωμενα Φροντιστήρια

Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Τι λέει για τον εμβολιασμό των παιδιών ο πρόεδρος του ΙΣΛ Ντίνος Γιαννακόπουλος

Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των παιδιών άνω των 12 ετών

Τι λέει για τον εμβολιασμό των παιδιών ο πρόεδρος του ΙΣΛ Ντίνος Γιαννακόπουλος
30.07.2021 | 12:31
Agronuts
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
AXON
Δαλαβίκας Bikes
Smartbox - Ανέστης Θεοδώρου
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άνοιξε σήμερα η πλταφόρμα για τον εμβολιασμό των παιδιών άνω των 12 ετών. Ο πρόεδρος του ΙΣΛ Ντίνος Γιαννακόπουλος μιλώντας στη Θεσσαλία τηλεόραση ανέφερε πως αυτός θα γίνεται μόνο με τη γονική συναίνεση και  οι γονείς μπορούν να συμβολευτούν τον παιδίατρό τους.

Χαρακτήρισε την εξέλιξη θετική, καθώς έχει πλέον αποδειχτεί ότι τα μικρά παιδιά είναι υπερμεταδοτικά στη διάδοση του κορονοϊού, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να νοσήσουν και τα ίδια βαριά κι έτσι με το εμβόλιο θα μπορούν να προστατευτούν. Παράλληλα  αναφέρθηκε και σε σπάνιες επιπλοκές όπως η νόσος kawassaki, οι οοποίες έχει αποδειχτεί ότι σχετίζονται με τη μόλυνση από τον ιό.

Το ραντεβού για τον εμβολιασμό των παιδιών θα μπορεί να γίνεται από την πλατφόρμα emvolio.gov.gr με κωδικούς Taxisnet και το ραντεβού θα μπορεί να το κλείσει οποιοσδήποτε από τους γονείς που ανήκει στην ίδια οικογενειακή μερίδα με το παιδί.

Επίσης, το ραντεβού του παιδιού θα μπορεί να κλειστεί στα ΚΕΠ ή στα φαρμακεία, προσκομίζοντας ο γονέας τα ταυτοποιητικά στοιχεία τα δικά του και του παιδιού.

Τα παιδιά θα πρέπει να προσέρχονται για εμβολιασμό στα εμβολιαστικά κέντρα συνοδευόμενα από τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους.

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Όλυμπος-Κλιάφα
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^