Καζάνας
cosmos
Ενωμενα Φροντιστήρια

Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό ιατρείο στο σεισμόπληκο Δαμάσι

Από το Υπουργείο Υγείας

Μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό ιατρείο στο σεισμόπληκο Δαμάσι
29.07.2021 | 17:48
Agronuts
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
AXON
Δαλαβίκας Bikes
Smartbox - Ανέστης Θεοδώρου
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Περιφερειακό Ιατρείο για την κάλυψη των αναγκών των σεισμόπληκτων κατοίκων και της ευρύτερης περιοχής δημιουργήθηκε στο Δαμάσι καθώς εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας η πλήρωση θέσης μόνιμου αγροτικού γιατρού.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μαζί με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, τον Δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα και τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου Γιάννη Αντωνόπουλο, επισκέφτηκαν σήμερα το Περιφερειακό Ιατρείο Δαμασίου. Η εγκατάσταση μαζί με όλο τον απαραίτητο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό είναι δωρεά της οινοποιίας- αποσταγματοποιίας Τσιλιλή Α.Ε.

«Σε συνεργασία με τον Διοικητή της 5η ΥΠΕ Φώτη Σερέτη και το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου εγκρίθηκε μια θέση μόνιμου γιατρού για τη στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου Δαμασίου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, προσθέτοντας παράλληλα ότι «δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, μετά τον καταστροφικό σεισμό του Μαρτίου, το Ιατρείο πρόκειται να λειτουργεί στο εξής με μόνιμο γιατρό, προσφέροντας πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων της ευρύτερης περιοχής. Είναι μια έκφραση σεβασμού και ενδιαφέροντος απέναντι στους συμπολίτες μας που βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα. Ευχαριστώ την οικογένεια Τσιλιλή που με εταιρική κοινωνική ευθύνη και έμπρακτη αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, δώρισε ένα πλήρως εξοπλισμένο Περιφερειακό Ιατρείο στο Δαμάσι».Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Όλυμπος-Κλιάφα
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^