Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Οικονομικές θερινές προσφορές από το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου για νέους

Σε όλους τους νέους έως 18 ετών

Οικονομικές θερινές προσφορές από το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου για νέους
18.06.2021 | 22:04
Agronuts
Δαλαβίκας Bikes
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Οικονομική μετακίνηση – και για φέτος το καλοκαίρι – εξασφαλίζουν σε όλους τους νέους έως 18 ετών οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου. Πιο συγκεκριμένα στις 30 Ιουνίου λήγει η δυνατότητα χρήσης της μαθητικής κάρτας για αγορά μειωμένου εισιτηρίου και για το λόγο αυτό για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο – και μόνο για αυτούς – και για να συνεχίσουν οι μαθητές να μετακινούνται οικονομικά έχουν την δυνατότητα αγοράς ειδικής μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών.

Η συγκεκριμένη κάρτα κοστίζει μόλις 30 ευρώ/μήνα και θα μπορούν να την χρησιμοποιούν τόσο για την Α’ όσο και την Β’ Ζώνη (περιοχές εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος).

Έτσι με την αγορά της συγκεκριμένης κάρτας δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές να συνεχίσουν να μετακινούνται ακόμα πιο οικονομικά και από το μειωμένο εισιτήριο, καθώς με 1 ευρώ την ημέρα ουσιαστικά θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσες φορές θέλουν όλες τις λεωφορειακές γραμμές.

«Είναι μία κίνηση που ξεκινήσαμε από πέρυσι με μία διαφορά ωστόσο. Πέρυσι είχαμε δώσει την δυνατότητα στους νέους έως 18 ετών να μπορούν να προμηθευτούν μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών με κόστος αντίστοιχο της φοιτητικής, δηλαδή η κάρτα ήταν στα 55 ευρώ. Φέτος μειώσαμε ακόμα περισσότερο το κόστος και με μόλις 30 ευρώ οι νέοι μπορούν να μετακινούνται καθημερινά και παντού για ένα μήνα», αναφέρει ο πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου κ. Νίκος Ευαγγελινός.

Την μηνιαία κάρτα οι μαθητές μπορούν να την προμηθεύονται από τα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, Κοραή 56, 2ος όροφος.



Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Όλυμπος-Κλιάφα
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^