Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Αθλητικά

Με τα ίδια δικαιώματα στη super league 2 οι ομάδες Β

Κατέθεσε τη σχετική τροπολογία ο Λευτέρης Αυγενάκης

Με τα ίδια δικαιώματα στη super league 2 οι ομάδες Β
17.06.2021 | 21:20
ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ 300Χ250
Agronuts
Όλυμπος-Κλιάφα
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

O Λευτέρης Αυγενάκης, με τροπολογία στο αθλητικό νομοσχέδιο, δίνει στις Β’ ομάδες τα ίδια δικαιώματα με τις υπόλοιπες της Super League 2.

Μολονότι ότι η Super League 2 έθεσε προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των Β’ ομάδων στο πρωτάθλημα της, με τροπολογία που κατέθεσε στο αθλητικό νομοσχέδιο ο Λευτέρης Αυγενάκης, τους δίνει τα ίδια δικαιώματα σε σχέση με τις ΠΑΕ της SL2.

Ειδικότερα στην τροπολογία προβλέπονται τα παρακάτω:

Οι Β ομάδες που μετέχουν στη SL2 αποτελούν μέλη του συνδέσμου έχουν πλήρη δικαιώματα και υποχρεώσεις σύμφωνα με το καταστατικό και την προκήρυξη του πρωταθλήματος.
Απαγορεύεται η άνοδος των Β’ ομάδων στη SL1 (σ.σ. δεν απαγορεύεται η συμμετοχή στα πλέι οφ)
Αν υποβιβαστεί από τη SL1 ομάδα της οποίας η Β ομάδα αγωνίζεται στην SL2 τότε η Β ομάδα μπορεί να αγωνιστεί στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Για τις Β’ ομάδες που θα αγωνιστούν στην SL2 ισχύουν οι προβλέψεις για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Θυμίζουμε ότι η Super League 2 στην πρόταση της για τις Β’ ομάδες στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου είχε ζητήσει μεταξύ άλλων τα εξής:

μη συμμετοχή τους στα πλέι οφς, μη συμμετοχή τους στην κατανομή των χρημάτων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και μη συμμετοχή τους στο ΔΣ.

Επιπλέον, έθεσε ως προαπαιτούμενο για τις Β’ ομάδες να ανέβουν απευθείας δύο ομάδες της SL2 στην SL1 αντί για μία (συν μια στα μπαράζ) και η τρίτη να διεκδικήσει την άνοδο μέσω μπαράζ.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Αθλητικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Ευθυμίου Red Inn
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^