Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Εργατικό Κέντρο κατά δήμου Λαρισαίων για το κατέβασμα πανό της απεργίας για το εργασιακό

παραμονή της απεργιακής συγκέντρωσης στην κεντρική πλατεία

Εργατικό Κέντρο κατά δήμου Λαρισαίων για το κατέβασμα πανό της απεργίας για το εργασιακό
16.06.2021 | 14:24
ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ 300Χ250
Agronuts
Όλυμπος-Κλιάφα
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, καταγγέλλει τη στάση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Λάρισας, που παραμονή της πανελλαδικής – πανεργατικής απεργίας στις 16 του Ιούνη κατέβασε το πανό του ΕΚΛ που καλούσε σε συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση.

Οπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, “θα μπορούσαμε να αναρωτηθούμε πραγματικά τι είναι αυτό που τους ενόχλησε, όπως το ότι χαλάει την αισθητική τους ένα πανό που καλεί τους εργαζόμενους και τον λαό της πόλης συνολικότερα να ξεσηκωθεί και να μη δεχθεί να ζει σαν σύγχρονος «σκλάβος». Η ουσία όμως κρύβεται αλλού και είναι εντελώς διαφορετική.
Η Δημοτική Αρχή του κ. Καλογιάννη συνεχίζει να βαδίζει σε δρόμους που έχουν στρώσει και όλες οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, δείχνοντας στη πράξη ότι αποτελεί ένα «μικρότερο» τοπικό κράτος. Το οποίο υπακούει σε συγκεκριμένα συμφέροντα που δεν θέλουν σε καμία περίπτωση εργαζόμενους αποφασισμένους, οργανωμένους, που θα πιστεύουν στην δύναμη τους και ότι μπορούν πραγματικά να αλλάξουν όλη αυτή τη βάρβαρη πραγματικότητα που ζούμε.
Ίσως και να βολεύεται η Δημοτική αρχή του κ. Καλογιάννη με όλη αυτή την κατάσταση, θεωρώντας ότι το Νομοσχέδιο Χατζηδάκη που καταργεί το 8ωρο, που βάζει ακόμη μεγαλύτερα εμπόδια στην συνδικαλιστική δράση ως εναρμόνιση με τις «βέλτιστες Ευρωπαϊκές πρακτικές» του εργασιακού μεσαίωνα. Ίσως πάλι να έχει στα σκαριά για τους συναδέλφους μας που εργάζονται στον Δήμο παρόμοιες ή αντίστοιχες τέτοιες πρακτικές” σημειώνει στην ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και προσθέτει: “Τους δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα μας βρουν απέναντι τους σε οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσης του εργατικού – συνδικαλιστικού κινήματος. Ότι όχι μόνο δε θα κάνουμε πίσω με όλα αυτές τις τακτικές που εφαρμόζει, αλλά ακόμα πιο μαχητικά, με μεγαλύτερο πείσμα θα φτάσουμε σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε εργαζόμενο για να δώσουμε την απάντηση που αρμόζει.
Όλοι αύριο στις 10:00 π.μ. στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας και το απόγευμα στις 19:15 στο συλλαλητήριο στη Κεντρική Πλατεία”.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Ευθυμίου Red Inn
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^