Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Δήμος Κιλελέρ: «Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στη Νίκαια»

Στις 20 Ιουνίου

Δήμος Κιλελέρ: «Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στη Νίκαια»
16.06.2021 | 14:07
ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ 300Χ250
Agronuts
Όλυμπος-Κλιάφα
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

«Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στη Νίκαια»

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας , τους Δήμους Λαρισαίων , Τυρνάβου, Ελασσόνας, Κιλελέρ, Φαρκαδόνας και τον Π.Γ.Σ ΛΑΡΙΣΑΣ, διοργανώνει στις 18,19 και 20 Ιουνίου 2021 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών σε διαδρομές του Νομού Λάρισας.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 και ώρα εκκίνησης 17:00 με διαδρομή Νίκαια, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Γεώργιος. Την ίδια μέρα νωρίτερα, στις 14:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί το Τεχνικό Συνέδριο και οι εγγραφές στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νίκαιας.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν πάνω από 150 ποδηλάτες από όλη τη χώρα που μαζί με τους συνοδούς και τους τεχνικούς θα ξεπεράσουν τα 500 άτομα. Πρόκειται για εκδήλωση που πραγματοποιείται μια φορά κάθε χρόνο και από την όποια θα αναδειχθεί ο Πρωταθλητής Ελλάδος στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.
Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου είχε συνάντηση με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ , Αστυνόμο Α’ Αθανάσιο Μπαντή και τον Σάββα Τσοπούρογλου, ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με την οργάνωση της εκδήλωσης και την διασφάλιση της ασφάλειας των συμμετεχόντων και των παρευρισκομένων.

 

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Ευθυμίου Red Inn
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^