Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Πολιτισμός

Παρουσιάστηκε το θερινό πρόγραμμα του Θεσσαλικού

Επιθεώρηση και πολύ.. Λάρισα στο πρόγραμμα

Παρουσιάστηκε το θερινό πρόγραμμα του Θεσσαλικού
15.06.2021 | 21:47
ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ 300Χ250
Agronuts
Δαλαβίκας Bikes
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Το θερινό πρόγραμμα για το καλοκαίρι 2021 παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε από την διοίκηση, την καλλιτεχνική διεύθυνση και τους συντελεστές των παραστάσεων, στο θέατρο της Αυλής του Μύλου στη Λάρισα.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεσσαλικού Θεάτρου κα Κυριακή Σπανού πλαισιωμένη από τον γνωστό σκηνοθέτη κ. Κώστα Τσιάνο, τον πρόεδρο του Θ.Θ. κ. Νικόλαο Καλτσά, την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας κα Σταυρούλα Σδρόλια και τον αντιπρόεδρο του Θ.Θ. κ. Θωμά Μπεχλιβάνη, παρουσίασε το φετινό θερινό πρόγραμμα του Θεσσαλικού Θεάτρου.

Παρουσιάστηκε το θερινό πρόγραμμα του Θεσσαλικού

 

Ο κ. Τσιάνος μίλησε για την παράσταση «Ότι θυμάμαι χαίρομαι» που αναφέρεται στη δεκαετία του ‘50 με όλα όσα την χαρακτήρισαν στην ελληνική επικράτεια αλλά και στη μεταπολεμική Λάρισα με τη φτώχεια, τις αυλές, το κοσμικό κέντρο Αλκαζάρ, το Φρούριο, τους θερινούς κινηματογράφους, τα τραγούδια και τους χορούς. Το «Καρύδιον» και το κέντρο του «Κατσαρού» με τους παλιούς ρεμπέτες. Παρόλα τα προβλήματα και τη φτώχεια ήθελε να ξεσκάσει και να διασκεδάσει.

Παρουσιάστηκε το θερινό πρόγραμμα του Θεσσαλικού

Πρόκειται για μια παράσταση που θα παρουσιαστεί από το Θ.Θ. και είναι επιθεώρηση, η έβδομη κατά σειρά επιθεώρηση που ανεβάζει το Θεσσαλικό Θέατρο σε ολόκληρη τη διαδρομή του. Προσπαθεί να αναβιώσει την ατμόσφαιρα και τη μυρωδιά της εποχής που οι απλοί αγράμματοι άνθρωποι δημιούργησαν πολιτισμό.

Η μουσική επένδυση στο μεγαλύτερο μέρος είναι ζωντανή με τους ηθοποιούς να παίζουν μουσικά όργανα, ενώ θα γίνονται προβολές από σημεία της παλιάς Λάρισας. Στη συνέχεια ο κ. Τσιάνος παρουσίασε τους συντελεστές της παράστασης.

Παρουσιάστηκε το θερινό πρόγραμμα του ΘεσσαλικούΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Πολιτισμός

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Όλυμπος-Κλιάφα
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^