Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Ανεμβολίαστοι οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία, που συγκέντρωσε το Νοσοκομείο Βόλου

Ανεμβολίαστοι οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο
09.06.2021 | 15:22
Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
Agronuts
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Animus Benefits
apical bridget
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία, που συγκέντρωσε το Νοσοκομείο Βόλου και αφορούν στο προφίλ του κάθε ασθενούς, που νοσηλεύεται στις κλινικές, τη ΜΕΘ κορονοϊού και τους θαλάμους αρνητικής πίεσης, καθώς αποτυπώνεται περίτρανα ότι υπάρχουν ακόμη πολλοί πολίτες που παραμένουν διστακτικοί να εμβολιαστούν και όταν νοσούν από κορονοϊό παρουσιάζουν βαριά συμπτωματολογία.

Στους 46 έφθασε σήμερα ο αριθμός των νοσηλευομένων παρουσιάζοντας αύξηση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των νοσηλευομένων, είναι ανεμβολίαστοι.Στην αρνητική πίεση νοσηλεύονται 4 ασθενείς και στη ΜΕΘ covid έξι, αλλά διασωληνωμένος είναι μόνο ένας 75χρονος. Στην Α κλινική covid νοσηλεύονται 19 και στη Β κλινική 17 ασθενείς.Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί και τα οποία προωθούνται στο υπουργείο Υγείας για να υπάρχει ασφαλής εικόνα, από το σύνολο των νοσηλευομένων με κορονοϊό στο Αχιλλοπούλειο μόνο οι τρεις είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου.

Χθες ο ΕΟΔΥ στη Μαγνησία ανακοίνωσε 26 νέα κρούσματα, το ένα στις Β. Σποράδες, καθώς επίσης και την απώλεια μίας ακόμη ασθενούς.Πρόκειται για γυναίκα 75 ετών, που κατέληξε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλευόταν, έχοντας προσβληθεί από κορονοϊό. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μόνο ένας, μεταξύ των έξι νοσηλευομένων, είναι διασωληνωμένος.Στη ΜΕΘ Covid, νοσηλεύονταν έξι ασθενείς, ηλικίας από 43 έως 75 ετών. Σε θαλάμους αρνητικής πίεσης είναι τρεις ασθενείς, στην Α’ κλινική Covid 17 ασθενείς και στη Β’ κλινική 18 ασθενείς.

Ενθαρρυντικά είναι για μία ακόμη εβδομάδα τα στοιχεία από το «μέτωπο» της ανάλυσης των λυμάτων στον Βόλο.Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στον Βόλο την τελευταία εβδομάδα, παρατηρήθηκε μείωση του ιικού φορτίου των αστικών λυμάτων του Βόλου σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Εμβόλιάζομαι Νοιάζομαι - Δήμος Λάρισας
LEO - Γνωρισε τη ψωρίαση σου
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^