Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Τρίκαλα

Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον γιατρό Στέλιο Κούτσια

Δάκρυσε όλη η πόλη των Τρικάλων

Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον γιατρό Στέλιο Κούτσια
14.04.2021 | 15:53
Εμβόλιάζομαι Νοιάζομαι - Δήμος Λάρισας
Agronuts
Δαλαβίκας Bikes
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
apical bridget
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Δάκρυσε όλη η πόλη των Τρικάλων το μεσημέρι της Τετάρτης στην κηδεία του αγαπημένου παιδιού της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο, του αγγειοχειρουργού Στέλιου Κούτσια.

Άνθρωπος με “Α” κεφαλαίο παρείχε τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς σε δεκάδες ασθενείς που προσέτρεχαν σε αυτό για μια ιατρική γνωμάτευση. Στέκονταν δίπλα στους ασθενείς του σαν αδελφός. Στέκονταν δίπλα στους φοιτητές του, στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, σαν φίλος. Στέκονταν βράχος για την οικογένειά του, τη σύζυγό του Μαρία Ρούκα και τα παιδιά τους Γιώργο και Μιχάλη.

Η Εξόδιος Ακολουθία του Στέλιου Κούτσια, που βρήκε τραγικό θάνατο την περασμένη Παρασκευή στη Λάρισα, τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων εκτός Ναού και αυστηρώς της οικογενείας του εντός αυτού, με τη λήψη όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων και κανόνων. Απαρηγόρητοι έστεκαν οι γονείς του Γεώργιος-Ειρήνη Κούτσια και τα πεθερικά του Μιχάλης-Λαμπρινή Ρούκα, αδέλφια και συγγενείς.

Το τελευταίο αντίο στον γιατρό Στέλιο Κούτσια

Θα λείψει σε όλους η γνώση του, η επιστημοσύνη του, η αγάπη που απλόχερα μοίραζε, το χαμόγελό του.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ

O κ. Στυλιανός Κούτσιας ήταν απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1983-1989) και Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. (Βαθμός «Αριστα»).

Ειδικεύτηκε σε τμήμα Γενικής Χειρουργικής και Αγγειοχειρουργικής σε Νοσοκομείο της Αγγλίας (Royal Bluckburn Infirmary), στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 των Αθηνών και στο Αγγειοχειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη.

Απέκτησε τον τίτλο Ειδικότητας της Αγγειοχειρουργικής τον Δεκέμβριο του 2001.

Το τελευταίο αντίο στον γιατρό Στέλιο Κούτσια

Εξειδικεύτηκε στην Ενδοαγγειακή χειρουργική στη Μεγάλη Βρεττανία (Νοσοκομείο Queen’s Mary, Νότινγχαμ) κάτω από την καθοδήγηση ενός από τους πρωτοπόρους της Ενδοαγγειακής Χειρουργικής στον κόσμο, τον Καθηγητή Brian Hopkinson.

Αποτέλεσε τον πρώτο (1ο) Επιμελητή Ειδικό Αγγειοχειρουργό, της Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικής κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που είναι εγκατεστημένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας (από το Μάρτιο του 2006). Η κλινική αυτή εξυπηρετεί όλους τους Νομούς της Θεσσαλίας και το Νομό Φθιώτιδας (περίπου 1.000.000 πληθυσμό).

Συμμετείχε σε πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια (workshop) που αφορούσαν την Ενδοαγγειακή χειρουργική, τις νέες τεχνικές ενδοφλέβιας κατά-λυσης των κιρσών (Laser ή ραδιοσυχνότητες) και τη θεραπεία του Διαβητικού ποδιού.

Το τελευταίο αντίο στον γιατρό Στέλιο Κούτσια

Από τον Ιανουάριο του 2011 είχε εκλεγεί Λέκτορας Αγγειοχειρουργικής – Ενδοαγγειακής Χειρουργικής της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και συμμετέχει σε όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Κλινικής.

Από τις 26 Ιουνίου 2018 ανέλαβε Αναπληρωτής Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων και είναι υπεύθυνος του Αγγειοχειρουργικού Τμήματος της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείων Ιωαννίνων.

 

Το τελευταίο αντίο στον γιατρό Στέλιο Κούτσια

Πηγή trikalavoice.grΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις για Τρίκαλα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Animus Benefits
Ασφάλειες - Δήμος Λάρισας
Φαίδων Αρτοποιήματα
Νέος Αγών
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^