Το ΠΕΠ Θεσσαλίας χρηματοδοτεί την επιχείρηση σου σήμερα!
Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Τεχνολογία

Το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο θα αρχίσει να κατασκευάζεται το 2025

Βασικό πρόβλημα η βαρύτητα

Το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο θα αρχίσει να κατασκευάζεται το 2025
15.03.2021 | 11:14
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
ΑΝΑΣΣΑ
Χαλβάς Όλυμπος
Δαλαβίκας Bikes
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
apical bridget
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο θα αρχίσει να κατασκευάζεται το 2025. Θα διαθέτει εστιατόρια, σινεμά και αρκετό χώρο για 400 ένοικους και αναμένεται να αποτελέσει την αρχή μιας επανάστασης πολύ σπουδαιότερης από την βιομηχανική καθώς το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο, θα επαναπροσδιορίσει την έννοια του ταξιδιού αναψυχής για όλη την ανθρωπότητα.

Οι μόνες μαρτυρίες για το πώς είναι να βρίσκεσαι στο διάστημα προέρχονται μέχρι στιγμής από αστροναύτες , σχετικά σύντομα ωστόσο ενδέχεται σε αυτές να προστεθούν και «τουριστικές» περίγραφες.

Οι πρώτοι τουρίστες θα χρειαστεί βέβαια να υποστούν τις κακουχίες ενός ταξιδιού εκτός γης καθώς τα σχέδια της κατασκευαστικής εταιρίας ORIBITAL ASSEMBY που είναι να δημιουργήσουν ένα πραγματικά φιλόξενο περιβάλλον που θα θυμίζει πολυτελές ξενοδοχείου χρειάζονται χρόνο για να πραγματοποιηθούν.

Η εταιρεία άλλωστε, δεν έχει διαλέξει το σλόγκαν: «δημιουργούμε βαρύτητα», τυχαία.

Το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο θα αρχίσει να κατασκευάζεται το 2025

Ένα από τα βασικά προβλήματα που καλούνται να λύσουν όσοι σχεδιάζουν τον σταθμό διαστημικό σταθμό -ξενοδοχείο, είναι η βαρύτητα, η έλλειψη της οποίας αποτελεί κίνδυνο για το σώμα του διαστημικού ταξιδιώτη. Οι καλεσμένοι δεν θα ίπτανται σε μηδενική βαρύτητα , μέσα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που μάλλον θα ονομάζεται Voyager station γιατί θα περιστρέφονται γύρω από την Γη, σε ύψος όπου η βαρύτητα μέσα στο ξενοδοχείο θα μοιάζει με την βαρύτητα στην επιφάνεια της Σελήνης.

Πριν το 2027, δεν αναμένεται το νέο διαστημικό θέρετρο να έχει προλάβει να ανοίξει, αν όλα όμως πάνε καλά, θα έχουν ετοιμαστεί οι χώροι όπου θα μένουν οι εργαζόμενοι και οι εγκαταστάσεις που θα παρέχουν νερό, αέρα και ηλεκτρική ενέργεια.

Τα σχέδια, περιλαμβάνουν τη δημιουργία περιοχών που θα νοικιάζονται ως χώροι διαμονής για μεγάλα χρονικά διαστήματα και εγκαταστάσεις εκπαίδευσης αστροναυτών από διάφορες εθνικές υπηρεσίες διαστήματος.

tovima.grΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις για Τεχνολογία

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Animus Benefits
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο Όλυμπος
Φαίδων Αρτοποιήματα
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^