Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Δήμος Βόλου: Ένοχη η σιωπή της πρυτανικής αρχής

Ζητά απο τον Ζήση Μαμούρη να πάρει επίσημα θέση για τα περι μεταφοράς της έδρας

Δήμος Βόλου: Ένοχη η σιωπή της πρυτανικής αρχής
08.03.2021 | 18:50
Εμβόλιο Δήμος Λάρισας
Χαλβάς Όλυμπος
Δαλαβίκας Bikes
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
apical bridget
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ανακοίνωση του Δήμου:

Ενοχη σιγή στις προκλητικές και απαράδεκτες τηλεοπτικές «εκμυστηρεύσεις» του λειτουργούντος ως κομιστή μηνυμάτων  τους, Απ. Παπαδούλη, τηρούν ο πρύτανης και η ομάδα του σχετικά με την πρόθεσή τους να απομακρύνουν από τον Βόλο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, προφανώς με την λογική του αφεντικού – ιδιοκτήτη, και αυτό γιατί δεν γνωρίζουν… στοργική συμπεριφορά από την Δημοτική Αρχή.
Το γεγονός ότι οι δηλώσεις αυτές έγιναν δημόσια,  την περασμένη Παρασκευή, και μέχρι σήμερα οι λαλίστατοι, κατά τα άλλα, ακαδημαϊκοί μας έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους, δυστυχώς επιβεβαιώνει την άποψη μας ότι πρόκειται περί επικίνδυνων ανθρώπων που δεν ορρωδούν προ ουδενός προκειμένου να ικανοποιήσουν τα συμφέροντά τους, όπως εκείνοι τα αντιλαμβάνονται, ακόμη κι αν αυτά στρέφονται κατά του ίδιου του κοινωνικού συνόλου.
Μπροστά στον ωμό και απροκάλυπτο αυτό εκβιασμό, που αποτελεί ένα πρωτοφανές ηθικό ολίσθημα και μια απίστευτη πολιτική γελοιότητα, καλούμε τον Πρύτανη και τους συγκλητικούς του να διαψεύσουν άμεσα και κατηγορηματικά τον ανεκδιήγητο Παπαδούλη. Σε αντίθετη περίπτωση τους παραδίδουμε στην κρίση του λαού του Βόλου , το μέλλον και την προοπτική του οποίου επιχειρούν να υπονομεύσουν λειτουργώντας ως μεσαιωνικοί φεουδάρχες.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, Μαμούρηδες και Μανωλίδηδες, ας μην κάνουν όνειρα. Την προίκα της γυναίκας τους και την κληρονομιά του παππού τους ό,τι θέλουν την κάνουν. Για την περιουσία του ελληνικού λαού είναι υποχρεωμένοι να λογοδοτούν. Για τα πάντα… Αλλωστε δεν αποφασίζουν, και ευτυχώς, οι ίδιοι!
ΥΓ Για τον γραφικό Μανωλίδη οι Βολιώτες έχουν μια παροιμία: Άλλος πίνει κι άλλος… σουρώνει. Ψήφο δεν έχουν, όπως διαπίστωσε και ο ίδιος στις πρόσφατες εκλογές, εξ ου προφανώς και το μένος του…Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Animus Benefits
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο Όλυμπος
Φαίδων Αρτοποιήματα
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^