Το ΠΕΠ Θεσσαλίας χρηματοδοτεί την επιχείρηση σου σήμερα!
Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά

Ανησυχία για τη διασπορά του κορονοϊού στα Φάρσαλα -συνεχείς απολυμάνσεις από το Δήμο

Έκλεισαν σχολικές αίθουσεες λόγω κρουσμάτων

Ανησυχία για τη διασπορά του κορονοϊού στα Φάρσαλα -συνεχείς απολυμάνσεις από το Δήμο
02.03.2021 | 12:20
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
ΑΝΑΣΣΑ
Χαλβάς Όλυμπος
Δαλαβίκας Bikes
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
apical bridget
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Έντονη ανησυχία επικρατεί στους κατοίκους των Φαρσάλων για πιθανή διασπορά του κορονοϊού τις τελευταίες ημέρες, μέσα από τις σχολικές μονάδες. Η ανησυχία τους εντάθηκε από το γεγονός ότι έκλεισαν αρκετές σχολικές τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου στην πόλη. Σύμφωνα με πληροφορίες το κλείσιμο κρίθηκε αναγκαίο από τις υγειονομικές αρχές, καθώς βρέθηκε ένας καθηγητής θετικός στον κορονοϊό, ο οποίος δίδασκε σε πολλές αίθουσες και για αυτό προληπτικά έκλεισαν αυτές οι τπάξεις. Σήμερα διενεργούνται τεστ από τον ΕΟΔΥ στους μαθητές της πόλης, τα αποτελέσματα των οποίων θα ανακοινωθούν το μεσημέρι.

 Η ανησυχία και της δημοτικής αρχής είναι μήπως υπάρχουν ασυμπτωματικοί μαθητές οι οποίοι εν αγνοία τους διασπείρουν τον ιό ενδοοικογενειακά.

Ο δήμος Φαρσάλων προβαίνει διαρκώς σε προληπτικές απολυμάνσεις στα κτήρια όπου στεγάζονται τα δημόσια σχολεία της πόλης και της επαρχίας.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε απολύμανση στα 1ο, 3ο και 5ο Δημοτικά Σχολεία Φαρσάλων με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού από την πανδημία.

«Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή της πανδημίας, η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς βρίσκεται σε νέα έξαρση αυτό το διάστημα. Ως δήμος Φαρσάλων λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό τη διασπορά του ιού και να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία. Ζητάμε από τους συμπολίτες μας την πιστή τήρηση των οδηγιών από την πολιτεία, προκειμένου το συντομότερο δυνατό να βγούμε από αυτή τη δυσχερή κατάσταση» τόνισε σε δηλώσεις της η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Σοφία Χατζηπλή.

 

Ανησυχία για τη δισπορά του κορονοϊού στα Φάρσαλα -συνεχείς απολυμάνσεις από το ΔήμοΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις για Τοπικά και Παραπολιτικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Animus Benefits
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο Όλυμπος
Φαίδων Αρτοποιήματα
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^