Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Κρούσματα στη δομή στο Κουτσόχερο και σε σχολεία-Διψήφιος αριθμός εισαγωγών χθες στο ΓΝΛ

Ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων στη Λάρισα- 11 ασθενείς στις ΜΕΘ των 2 νοσοκομείων

Κρούσματα στη δομή στο Κουτσόχερο και σε σχολεία-Διψήφιος αριθμός εισαγωγών χθες στο ΓΝΛ
26.02.2021 | 10:54
Εμβόλιο Δήμος Λάρισας
Χαλβάς Όλυμπος
Δαλαβίκας Bikes
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
apical bridget
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Όπως ήταν αναμενόμενο η αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες στη Λάρισα, άρχισε να ασκεί πιέσεις και στα δύο νοσοκομεία της πόλης. Χθες που είχε εφημερία το Γενικό νοσοκομείο Λάρισας, είχαμε 11 εισαγωγές (για πρώτη φορά διψήφιος αριθμός εισαγωγών, από τις αρχές του -ετους) , ενώ προχθές στο πανεπιστημιακό, άλλες 8 που αφορούσαν βαριά περιστατικά. Ανησυχία εντωμεταξύ υπάρχει και για τη διασπορά σε σχολικές μονάδες, τόσο της Λάρισας, όσο και της περιφέρειας, καθώς χθες είχαμε κρούσματα σε μαθητές στο Λύκειο Αμπελώνα και σε δημοτικό σχολείο στην Τσαριτσάνη.

 Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται πάνω από 40 κρούσματα στην ΠΕ Λάρισας και συγκεκριμένα χθες 41, προχθές 47 και την προηγούμενη 44, ενώ στο κόκκινο παραμένουν2 δήμοι (Τεμπών και Αγιάς). Η κατάσταση ακόμη είναι ελεγχόμενη δηλώνει ο διευθυντής της ΜΕΘ στο ΓΝΛ Απόστολος Κομνός, καθώς μέχρι στιγμής έχουμε 8 νοσηλείες στη ΜΕΘ του ΓΝΛ και 3 στο πανεπιστημιακό. Εντωμεταξύ αυξάνονται οι νοσηλείες από ασθενμείς κλειστών δομών, όπς ιδιωτικές κλινικές, ενώ είχαμε κρούσματα και στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Κουτσόχερο.

 Τέλος θυμίζουμε ότι από την ανάλυση των λυμάτων της ΔΕΥΑΛ προκύπτει αύξηση του ιϊκού φορτίου κατά 89% την τελευταία εβδομάδα, ενώ από τον ΕΟΔΥ χθες ανακοινώθηκε ότι ανιχνεύτηκαν  6 στελέχη βρετανικής μετάλλαξης στη ΛάρισαΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Animus Benefits
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο Όλυμπος
Φαίδων Αρτοποιήματα
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^