Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Ρένα Καραλαριώτου: Προκήρυξη της δημοτικής αρχής χωρίς κριτήρια μοριοδότησης

εμπαίζει εκατοντάδες συμπολίτες μας

Ρένα Καραλαριώτου: Προκήρυξη της δημοτικής αρχής χωρίς κριτήρια μοριοδότησης
26.02.2021 | 10:19
Εμβόλιο Δήμος Λάρισας
Χαλβάς Όλυμπος
Δαλαβίκας Bikes
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
apical bridget
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Ρένα Καραλαριώτου: Προκήρυξη της δημοτικής αρχής χωρίς κριτήρια μοριοδότησης εμπαίζει εκατοντάδες συμπολίτες μας

Στην έκτακτη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων, τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, μόλις δύο ημέρες πριν δηλαδή, αποφασίσθηκε η πρόσληψη 113 υπαλλήλων ορισμένου χρόνου έως οκτώ μήνες για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών σε υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων.

Η θέση της παράταξής μας, δια των εκπροσώπων μας, ήταν η μέγιστη δυνατή δημοσιοποίηση της πρόσκλησης και η ύπαρξη αντικειμενικών κριτήριων μοριοδότησης, καθώς και η αξιολόγηση των υποψηφίων.

Ωστόσο, στην πρόσκληση ενδιαφέροντος, η σύνταξη της οποίας αποτελεί, ως γνωστόν, ευθύνη της εκάστοτε δημοτικής αρχής διαπιστώσαμε αφενός το πολύ σύντομο διάστημα της υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων, που ήταν μόλις δύο ημέρες, και αφετέρου την παντελή απουσία κριτηρίων μοριοδότησης των υποψηφίων!

Παρά το μικρό χρονικό διάστημα για υποβολή των αιτήσεων εκατοντάδες συμπολίτες μας υπέβαλαν αιτήσεις για κάλυψη των παραπάνω θέσεων χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν ποια θα είναι η διαδικασία μοριοδότησης και κατάταξης των υποψηφίων!

Αποτέλεσμα της στρεβλής αυτής πρωτοβουλίας της δημοτικής αρχής ήταν να δημιουργηθούν φρούδες ελπίδες για εργασία σε εκατοντάδες ανέργους συμπολίτες μας μέσω μιας πρόχειρης και αδιαφανούς διαδικασίας.

Καλούμε τη δημοτική αρχή να παγώσει οποιαδήποτε διαδικασία, να ενημερωθεί το δημοτικό συμβούλιο και να ληφθούν τα κατάλληλα διορθωτικά μέτρα που θα καταστήσουν τη διαδικασία νόμιμη και διαφανή.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Animus Benefits
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο Όλυμπος
Φαίδων Αρτοποιήματα
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^