Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Πολιτισμός

Απολύθηκε από το σίριαλ ο 37χρονος ηθοποιός - Τι θα πει στην κατάθεσή του για τον βιασμό

Στη δικογραφία της υπόθεσης του 37χρονου ηθοποιού δεν περιλαμβάνεται κατάθεση μάρτυρα

Απολύθηκε από το σίριαλ ο 37χρονος ηθοποιός - Τι θα πει στην κατάθεσή του για τον βιασμό
24.02.2021 | 11:45
Εμβόλιο Δήμος Λάρισας
Χαλβάς Όλυμπος
Δαλαβίκας Bikes
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
apical bridget
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Στη δικογραφία της υπόθεσης του 37χρονου ηθοποιού δεν περιλαμβάνεται κατάθεση μάρτυρα που να επιβεβαιώνει τις καταγγελίες, σύμφωνα με τον δικηγόρο του

Απορρίπτει την κατηγορία του βιασμού ο 37χρονος γνωστός ηθοποιός που έχει μηνυθεί από συνομήλικο του. Ο ίδιος υποστηρίζει πως με τον μηνυτή του διατηρούσε συναινετική ερωτική σχέση, ενώ την Παρασκευή αναμένεται η κατάθεσή του με την ιδιότητα του υπόπτου.

«Δηλώνει αθώος. Και θεωρώ και εγώ από αυτά που έχω μέχρι τώρα επισκοπήσει ότι ο εντολέας μου έχει δίκιο. Είναι αθώος ως προς αυτών των ισχυρισμών. Δεν αρνείται ότι τον ήξερε. Υπήρξε μία σεξουαλική επαφή μεταξύ δύο ενηλίκων ανθρώπων με συναίνεση» είπε μιλώντας στο Open TV ο Εμμανουήλ Ροδουσάκης, δικηγόρος 37χρονου.

Στη δικογραφία της υπόθεσης δεν περιλαμβάνεται κατάθεση μάρτυρα που να επιβεβαιώνει τις καταγγελίες, σύμφωνα με τον δικηγόρο του 37χρονου ηθοποιού. «Είναι μόνο η μηνυτήρια αναφορά δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο αρμόδιος εισαγγελέας εκτιμώντας το αποδεικτικό υλικό που έχει συλλέξει η προκαταρκτική διαδικασία αποφαίνεται αν πληρείται ο απαραίτητος βαθμός των ενδείξεων για να ασκήσει ποινική δίωξη ή όχι» τονίζει ο κ. Ροδουσάκης.
Έδιωξαν τον ηθοποιό από το σίριαλ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr

Πάντως, ο συνήγορος υπεράσπισης του 37χρονου ηθοποιού σημείωσε ότι ο ηθοποιός ήταν εργαζόμενος μέχρι χτες, καθώς λόγω καταγγελίας και της φήμης ότι θα υπήρχε ενταλμα σύλληψης εις βάρος του, απολύθηκε από τη δουλειά του από το πασίγνωστο σίριαλ, στο οποίο εμφανιζόταν αυτήν την εποχή. Ο συνήγορος του 37χρονου υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης κατά του ηθοποιού και εντολέα του και «δεν υφίσταται λόγος» να υπάρξει.

Διευκρίνισε ότι το μόνο που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι μήνυση εις βάρος του 37χρονου ηθοποιού που έχει οδηγηθεί στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης. Ο ηθοποιός είναι σε επικοινωνία με τις αρχές και θα παράσχει έγγραφες εξηγήσεις μέχρι την Παρασκευή.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις για Πολιτισμός

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Animus Benefits
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο Όλυμπος
Φαίδων Αρτοποιήματα
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^