Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Άσπρισαν τα Χάνια και η Όθρυς από το πρώτο χιόνι του χρόνου

Σε ετοιμότητα η αντιπεριφέρεια Μαγνησίας

Άσπρισαν τα Χάνια και η Όθρυς από το πρώτο χιόνι του χρόνου
15.01.2021 | 09:06
Εμβόλιο Δήμος Λάρισας
Χαλβάς Όλυμπος
Δαλαβίκας Bikes
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
apical bridget
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Σε ετοιμότητα είναι ολόκληρος ο μηχανισμός αποχιονισμού της Αντιπεριφέρειας Μαγνησίας, με τα πρώτα μηχανήματα να κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους προκειμένου να κρατήσουν το οδικό κύκλωμα ανοικτό και καθαρό, λόγω του πρώτου χιονιού που έπεσε χθες και άσπρισε τα Χάνια και την Όρθρυ.

Ωστόσο, για την Μαγνησία, ακόμα και τώρα, οι καιρικές συνθήκες είναι τυπικά χειμερινές χωρίς ακραία φαινόμενα ή φαινόμενα με μεγάλη ένταση. Τα κύρια χαρακτηριστικά που αναμένονται είναι οι τοπικές βροχές, η ενδυνάμωση των βόρειων ρευμάτων, οι χαμηλές θερμοκρασίες, το χιόνι σε ορεινές αλλά και ημιορεινές περιοχές και σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων

Άσπρισαν τα Χάνια και η Όρθυς από το πρώτο χιόνι του χρόνου

Από σήμερα αναμένεται να ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα στην Μαγνησία, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή, με ένα ενδιάμεσο άνοιγμα το βράδυ της Παρασκευής ως την επόμενη ημέρα το πρωί.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, από χθες συντονίζει το έργο όλων των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας της ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων, οι οποίες βρίσκονται σε ετοιμότητα. Αντίστοιχοι ετοιμότητα κλήθηκαν να διαθέτουν και οι δήμοι, ώστε να ανταποκριθούν σε ενδεχόμενες ακραίες συνθήκες, ενώ σε περίπτωση ανάγκης οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων στα τηλέφωνα 6947608862, 6944185068 και στα 24213-52464, 24213-52459.

 

Άσπρισαν τα Χάνια και η Όρθυς από το πρώτο χιόνι του χρόνουΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Animus Benefits
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο Όλυμπος
Φαίδων Αρτοποιήματα
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^