Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Το “ευχαριστώ” του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας προς τους “μαχητές” στις δημόσιες δομές υγείας

Καθώς και στους εθελοντές ιδιώτες γιατρούς για τη μάχη κατά του covid

Το “ευχαριστώ” του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας προς τους “μαχητές” στις δημόσιες δομές υγείας
21.11.2020 | 18:26
Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
Agronuts
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Animus Benefits
apical bridget
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας ευχαριστεί…

Ο ιός Sars-CoV-2 είναι δυστυχώς ακόμα εδώ και καθημερινά μάς δείχνει το άγριο πρόσωπό του. Οι αντοχές του Συστήματος Υγείας της χώρας μας καθημερινά δοκιμάζονται. Όλοι οι υγειονομικοί του κρατικού και ιδιωτικού τομέα, σε μια πρωτοφανή συνεργασία, δίνουν την υπέρτατη των μαχών.
Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους μας, τους νοσηλευτές και τους υπόλοιπους εργαζόμενους στις δομές υγείας για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά.
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς του ΕΣΥ με covid19 ειδικότητες που είναι στην πρώτη γραμμή και υπερβάλλοντες εαυτών, σώζουν τις ζωές των συμπολιτών μας. Παράλληλα να ευχαριστήσουμε τους ιδιώτες γιατρούς των αντίστοιχων ειδικοτήτων που δίνουν την μάχη στην ΠΦΥ μαζί με τους συναδέλφους των Κέντρων Υγείας, αναχαιτίζοντας καθημερινά τη ροή των ασυμπτωματικών και ολιγοσυμπτωματικών ασθενών προς τα νοσοκομεία, ενώ αρκετοί από αυτούς προσφέρουν παράλληλα πολύτιμες υπηρεσίες στις ιδιωτικές κλινικές.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιώτες γιατρούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για να συνδράμουν στο ΕΣΥ και ήδη άρχισαν τα τοποθετούνται από την 5η ΥΠΕ, τον διοικητή της οποίας ευχαριστούμε επίσης για την άψογη συνεργασία.
Θέλουμε ακόμη να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές συναδέλφους μας που προτίθενται να προσφέρουν δωρεάν ολιγόωρες καθημερινές υπηρεσίες στο ΕΣΥ και να τους διαβεβαιώσουμε ότι εκκρεμεί η αντίστοιχη εγκύκλιος τοποθέτησής τους από το Υπουργείο Υγείας.
Επιπρόσθετα, κάνουμε έκκληση στους ιδιώτες γιατρούς μέλη μας των ειδικοτήτων: παθολογίας, αναισθησιολογίας, γενικής ιατρικής, καρδιολογίας και πνευμονολογίας, σύμφωνα με τη χθεσινή ΚΥΑ, να δηλώσουν την πρόθεσή τους για συνδρομή στα αντίστοιχα Τμήματα, Μονάδες και Κλινικές του ΕΣΥ.
Τέλος, υπενθυμίζουμε προς την πολιτεία ότι τα διαχρονικά μας αιτήματα για ενίσχυση και ριζική αναδιάρθρωση του ΕΣΥ με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αγορά ποιοτικών υλικών και σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με παράλληλη κτηριακή αναβάθμιση και οργάνωση μιας ενιαίας και καθολικής ΠΦΥ, είναι επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΛΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Εμβόλιάζομαι Νοιάζομαι - Δήμος Λάρισας
LEO - Γνωρισε τη ψωρίαση σου
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^