Σύγχρονη Ζωή

ICBS

Οι ασκήσεις που θα γυμνάσουν το στήθος σου

SELF HEALTH

Οι ασκήσεις που θα γυμνάσουν το στήθος σου
20.03.2018 | 11:14

Πώς θα γυμνάσεις το πιο θηλυκό σημείο του σώματός σου.

Είναι το σημείο του σώματος που δεν θα βαρεθείς ποτέ να τονίζεις. To στήθος σου είναι ένα από τα πιο θηλυκά σου σημεία και, ευτυχώς, ανεξαρτήτως του μεγέθους του, υπάρχει πάντα τρόπος να αναδείξεις. Η γυμναστική είναι ένας από αυτούς.


Εν αρχή ην τα push-ups

Ξέρουμε ότι τα βαριέσαι και δε τα θέλεις καθόλου, αλλά αξίζει να αφιερώσεις χρόνο σε αυτά. Βλέπεις στηρίζοντας το βάρος του σώματός σου ενεργοποιείς πολλά σημεία. Δοκίμασε να κάνεις και παραλλαγές τους (π.χ. τοποθετώντας τα χέρια σου στην ίδια ευθεία με τους ώμους σου σε σχήμα διαμάντι ή έχοντας τα χέρια σου σε τέτοιο σημείο ώστε να εφάπτονται στον κορμό σου). Κάνε 3 σετ από 20 επαναλήψεις το καθένα.


Chest flys με βαράκια

Κάθισε σε έναν πάγκο με ελαφριά κλίση στην πλάτη και πατώτας τα πόδια σου σταθερά στο έδαφος (εναλλακτικά μπορείς να ξαπλώσεις στο πάτωμα λυγίζοντας τα γόνατά σου). Κρατώντας ένα βαράκι (όχι πολύ βαρύ, αλλά όχι τόσο ελαφρύ ώστε να μπορείς να κάνεις πάνω από 15 επαναλήψεις) στο κάθε χέρι, ανοιξε διάπλατα τα χέρια σου και ύστερα κλείσε τα ξανά με φροντίζοντας να είναι ελαφρώς λυγισμένα. Κάνε 3 σετ από 15 επαναλήψεις το καθένα, 2 φορές την εβδομάδα.
Chest press με βαράκια

 

Ξάπλωσε ανάσκελα λυγίζοντας τα γόνατά σου και τοποθετώντας τα πόδια σου στο άνοιγμα της λεκάνης σου. Κρατώντας ένα βαράκι στο κάθε χέρι, ώθησε τον κορμό σου προς τα επάνω σφίγγοντας τους γλουτούς σου κάνοντας μισή γέφυρα. Από αυτή τη στάση τείνε τα χέρια σου προς το ταβάνι φροντίζοντας τα χέρια σου να είναι στην ίδια ευθεία με τους ώμους σου. Επανάλαβε 12 φορές.

Πηγή ladylike.grΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Δείτε ακόμα

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
kayak

ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Κατηγορίες και Θέματα

Ακολουθήστε μας
  ^