Τοπικά & Παραπολιτικά

«Οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητα Γ.Αδαμούλη στη Λάρισα»!

Χτυπά την 3η έδρα...

«Οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητα Γ.Αδαμούλη στη Λάρισα»!
12.02.2018 | 17:35
Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας
thesnea.gr

«O καθηγητής έβαλε πλώρη για την τρίτη έδρα» γράφει χαρακτηριστικά το parapolitika.gr για τον Γιώργο Αδαμούλη, τον οποίο θεωρούν ως σίγουρο για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Λάρισα.

Δείτε το δημοσίευμα:
«Κλείδωσε η υποψηφιότητα του καθηγητή Γιώργου Αδαμούλη στο Νομό Λάρισας. Ο καθηγητής ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 2012 και μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ την περίοδο 2010-2014.

Υπήρξε απο τα στελέχη εκεινα που μιλούσε πάντα στις συνεδριάσεις της Πολιτικής Επιτροπής για τα ζητήματα που απασχολούν τη Λάρισα και γενικότερα τον θεσσαλικό κάμπο. Ο καθηγητής διατηρεί άριστες σχέσεις με όλες τις «φυλές» της ΝΔ. Άλλωστε οι φιλίες του είναι διαχρονικές και ξεκινούν από τα φοιτητικά χρόνια με μακρά θητεία στη ΔΑΠ Θεσσαλονίκης.

Με το δεδομένο της τρίτης έδρας στο Νομό ο καθηγητής έβαλε πλώρη για να πετύχει το στόχο της εκλογής.»

Πηγή: parapolitika.grΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Europa Security

Δείτε ακόμα

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
IEK Όμηρος
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Δήμος Τεμπών - go Tempi
Master Εφαρμοσμένη Οικονομική - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Σύγχρονη Ζωή - Viral: H συγκλονιστική φωτογραφία που αποτυπώνει την προσπάθεια των ζευγαριών να αποκτήσουν παιδί μέσω εξωσωματικής
Χιλιοειπωμένη αυτή η φράση μα και τόσο ακριβής. Μια εικόνα μπορεί να κρύβει μέσα της χίλιες λέξεις   Viral: H συγκλονιστική φωτογραφία που αποτυπώνει την προσπάθεια των ζευγαριών να αποκτήσουν παιδί μέσω εξωσωματικής
kayak
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
  ^