Τοπικά & Παραπολιτικά

ICBS

Με καταγωγή από την Καρυά Ελασσόνας ο υπουργός Δημήτρης Παπαδημητρίου

Δεν την έχει επισκεφθεί όμως ποτέ...

Με καταγωγή από την Καρυά Ελασσόνας ο υπουργός Δημήτρης Παπαδημητρίου
11.10.2017 | 11:54
Νέος Αγων

Με καταγωγή από την Καρυά Ελασσόνας από τον πατέρα του, άρα Λαρισαίος, είναι ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Δημήτρης Παπδημητρίου, όπως αποκάλυψε στη Ράνια Αλεξίου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Θεσσαλία τηλεόραση. Η σύζυγός του ως γνωστόν είναι η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ράνια Αντωνοπούλου, με την οποία ήρθαν μαζί χθες το πρωί στη Λάρισα, ξεκινώντας τον κύκλο των επαφών για το αναπτυξιακό σθυνέδριο της Θεσσαλίας.

Με

Η σύζυγος του Δ. Παπαδημητρίου Ράνια Αντωνοπούλου

Ο υπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι δεν έχει επισκεφθεί ποτέ την όμορφη γεννέτειρα του πατέρα του την Καρυά Ελασσόνας και σκοπεύει ν το πράξει σύντομα. Αναχωρεί πάντως σήμερ από τη λάρισ για να συνοδέψει τον πρωθυπουργό στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, όπου μεταξύ των άλλων θα έχει και συνάντηση με επενδυτές.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (γενν. 9 Ιουνίου 1946) είναι καθηγητής στο Bard College της Νέας Υόρκης από το 1977 και πρόεδρος του Levy Economics Institute από την ίδρυσή του το 1986. Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Columbia και απέκτησε MA και PhD στις Οικονομικές Επιστήμες από το New School for Social Research NSSR των ΗΠΑ.

Τον Νοέμβριο του 2016, ανέλαβε υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Σταθάκη.

Με

Η Καρυά Ελασσόνας

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου έχει διατελέσει αντιπρόεδρος επιτροπών του Κογκρέσου των ΗΠΑ, και μέλος πολλών διεθνών οργανισμών.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Μικρές Αγγελίες

Δείτε ακόμα

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
kayak

ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Κατηγορίες και Θέματα

Ακολουθήστε μας
  ^