Λαρισαϊκά & Σχόλια

ICBS

Μοντερνισμοί στα τρένα αλλά με τι κόστος;

Ανησυχία στις τάξεις του επιβατικού κοινού

Μοντερνισμοί στα τρένα αλλά με τι κόστος;
09.09.2017 | 15:36
thesnea.gr

Ηλεκτρονικά εισιτήρια, εφαρμογές για κινητά και άλλα φανταχτερά υπόσχεται η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με φόντο την υπογραφή της σύμβασης στις 14 Σεπτεμβρίου στην Κέρκυρα για τη μεταβίβαση της εταιρείας στους Ιταλούς. Ο κόσμος όμως ανησυχεί...

Ανησυχεί γιατί καταργήθηκαν οι κάρτες έξι διαδρομών στο δρομολόγιο Λάρισα-Θεσσαλονίκη-Λάρισα, όπως προσφάτως καταγγέλθηκε και από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και από τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών «Κων. Κούμας» με αποτέλεσμα οι επιβάτες που κάνουν σε καθημερινή βάση το δρομολόγιο να χάνουν τη μικρή έκπτωση που προβλεπόταν.

Ανησυχεί ο κόσμος γιατί φημολογείται ότι έχει γίνει η ίδια πρόταση περί κατάργησης της κάρτας έξι διαδρομών και για τη γραμμή Λάρισα-Βόλος-Λάρισα.

Ανησυχεί γιατί σχεδόν ποτέ τα δρομολόγια δεν εκτελούνται στην ώρα τους.

Ανησυχεί για περικοπές σε δρομολόγια που θα επηρεάσουν σε τεράστιο βαθμό την καθημερινότητά τους και τα οικονομικά τους.

Ανησυχεί γιατί οι συνθήκες στις αμαξοστοιχίες πολλές φορές είναι ελεεινές. Ακόμη και όταν πρόκειται για συνθήκες Δημόσιας Υγείας.

Ανησυχεί γιατί υποψιάζεται ότι όλα αυτά περί ηλεκτρονικών εισιτηρίων μπορεί να είναι παραπετάσματα ενόψει αυξήσεων.

Ανησυχεί γιατί θέλει ποιοτικές υπηρεσίες με λογικό κόστος σε εποχή κρίσης, και κανείς δεν τις έχει εξασφαλίσει ούτε υπάρχει διαβεβαίωση ότι θα εξασφαλιστούν...

Χ.Τ.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Δείτε ακόμα

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
kayak

ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Κατηγορίες και Θέματα

Ακολουθήστε μας
  ^