Θεσσαλία Τηλεόραση - Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα

Ειδήσεις, νέα για Πολιτική

Μικρές Αγγελίες

Πάγκαλος: Καλός Τούρκος μόνο ο νεκρός Τούρκος

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος προκαλεί ξανά με τα λεγόμενά του

Πάγκαλος: Καλός Τούρκος μόνο ο νεκρός Τούρκος
13.02.2018 | 12:06

Καλός Τούρκος, μόνο ο νεκρός Τούρκος. Αυτή ήταν η πρωτοφανής δήλωση που έκανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος το πρωί της Τρίτης (13.02.2018) στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

«Ο μόνος καλός Τούρκος είναι ένας νεκρός Τούρκος. Εγώ το πιστεύω γιατί δεν έχω βρει καλό Τούρκο. Τους λείπουν στοιχειώδεις έννοιες. Ο Τούρκος δεν έχει την έννοια του δικαίου», είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Τόνισε δε ότι «ένα τεράστιο θέμα το τουρκικό, είναι αδυσώπητος ο εχθρός και δεν πρόκειται να ξεπεραστεί όση καλή πίστη και να δείξουμε».
Πάγκαλος: Καλά κάνουν και θέλουν το «Μακεδονία»

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, η Ελλάδα πρέπει να λύσει άμεσα Σκοπιανό και το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Και αυτό γιατί δεν πρέπει, κατά την άποψή του, να είναι ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά (σ.σ. από τη μια τα Σκόπια, από την άλλη η Τουρκία).

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, η Ελλάδα πρέπει να έχει συμμάχους και όχι εχθρούς τους Σκοπιανούς. «Ένας λαός ψάχνει την ταυτότητά του και δεν μπορείς εσύ να πεις πως θα ονομάζεται» τόνισε. Και συμπλήρωσε πως καλώς θέλουν το όνομα «Μακεδονία».

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος φαίνεται πως συμφωνεί και με τη γνώμη του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για μετονομασία του αεροδρομίου «Μακεδονία».

Πηγή newsit.grΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Πολιτική

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
ΘεσΓηΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Πληροφορίες


Ακολουθήστε μας
  ^