Θεσσαλία Τηλεόραση - Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα

Ειδήσεις, νέα για Διεθνή

Μικρές Αγγελίες

Πρόεδρος των Φιλιππίνων: να πυροβολείτε τις κομμουνίστριες αντάρτισσες στον κόλπο τους!

Η απίστευτη δήλωση του Ντουτέρτε, προκάλεσε την παγκόσμια κατακραυγή

Πρόεδρος των Φιλιππίνων: να πυροβολείτε τις κομμουνίστριες αντάρτισσες στον κόλπο τους!
13.02.2018 | 11:00
Νέος Αγων

Να πυροβολούν κομμουνίστριες αντάρτισσες στον κόλπο προτείνει στους στρατιώτες των ενόπλων δυνάμεων της χώρας του ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα και επιβεβαιώνει η επίσημη αποδελτίωση του λόγου του από το προεδρικό γραφείο.

Στην αποδελτίωση, η συγκεκριμένη λέξη είναι καλυμμένη με αποσιωπητικά, ωστόσο όλη η υπόλοιπη φράση υπάρχει αυτούσια.

Γνωστός για τη σκληρή γλώσσα και τις βωμολοχίες που «διανθίζουν» τον λόγο του, ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, μιλώντας σε πρώην αντάρτες, τόνισε, μιλώντας στη νότια πόλη Νταβάο, στην οποία διατελούσε δήμαρχος πριν γίνει πρόεδρος της χώρας, εξήγησε τι εννοούσε.

«Πείτε στις αντάρτισσες: υπάρχει μια νέα εντολή από τον δήμαρχο. Δεν θα σας σκοτώνουμε. Απλώς θα σας πυροβολούμε στον κόλπο. Εάν δεν υπάρχει κόλπος, είναι αχρηστες», είπε ο Ρ. Ντουτέρτε.

Ο τελευταίος, ο οποίος εξελέγη στο ύπατο αξίωμα του κράτους με την υποστήριξη ενός κεντροαριστερού πολιτικού φορέα, αλλά κυρίως ως λαϊκιστής ο οποίος είχε υποσχεθεί να σκοτώσει όλους τους εμπόρους ναρκωτικών, έκανε, σύμφωνα με την επίσημη αποδελτίωση, το κοινό να γελάσει με το σχόλιό του.

Το προεδρικό σχόλιο εξαγρίωσε φεμινιστικές οργανώσεις και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με τον εκπρόσωπο της Προεδρίας, Χάρι Ρόκε, να κάνει λόγο για χιούμορ και να ισχυρίζεται ότι οι φεμινίστριες «το παρακάνουν λίγο».

Πηγή antenna.grΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Διεθνή

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
ΘεσΓηΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
  ^