Θεσσαλία Τηλεόραση - Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα

Ειδήσεις, νέα για Υγεία

Η πιο απωθητική ανησυχητική είδηση της ημέρας αφορά τον κίνδυνο που κρύβουν οι μηχανές του καφέ ( θέλει προσοχή!)

Σύμφωνα με άρθρο της Guardian

Η πιο απωθητική  ανησυχητική είδηση της ημέρας αφορά τον κίνδυνο που κρύβουν οι μηχανές του καφέ ( θέλει προσοχή!)
30.01.2018 | 11:49
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM

Μέχρι πρότινος, ήταν κάτι που ίσχυε στην Αμερική. Ωστόσο πλέον έχει περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού (μια εισαγωγή που μάλλον κανείς δεν ήθελε) καθώς έχουν υπάρξει σοβαρά κρούσματα στην Αγγλία. Σύμφωνα με άρθρο της Guardian, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος η μηχανή του καφέ να γεμίσει κατσαρίδες.

Όπως προκύπτει, τα αντιπαθητικά έντομα, έλκονται πολύ από τις κουζίνες και ιδίως από τις καφετιέρες. Ένας κατασκευαστής μηχανών καφέ, παραδέχτηκε ότι «Το γνωρίζουμε ότι οι κατσαρίδες σε μηχανές καφέ είναι μια πραγματικότητα». Μια αηδιαστική πραγματικότητα θα λέγαμε.

Γιατί οι κατσαρίδες αγαπούν τόσο τις μηχανές καφέ; Γιατί υπάρχουν τρία πράγματα που τις προσελκύουν: σκοτάδι, υγρασία και θρεπτικά συστατικά - όλα εκ των οποίων διαθέτουν σε πολύ καλή ισορροπία οι μηχανές καφέ. Και καθώς κάποιες μηχανές είναι έτσι κατασκευασμένες ώστε να είναι αδύνατο να τις αποσυναρμολογήσουμε σε μέρη για να πλυθεί το καθένα ξεχωριστά, αυτό κάνει πολύ δύσκολη την απομάκρυνση των εντόμων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ιστορία ξέσπασε στην Αγγλία όταν ένα ζευγάρι έστειλε το ακριβό της μηχάνημα για επισκευή στο εργοστάσιο De’Longhi στο Hampshire, στα τέλη Οκτωβρίου, και μόνο αφού τους επεστράφη, προέκυψε το πρόβλημα.

Αν αντέχει το στομάχι σας, κάντε ένα γκουγκλάρισμα σε “cockroaches and coffee machines”, θα σας βγάλει πολλά παραδείγματα με αντίστοιχες περιπτώσεις - πιο συχνές μάλιστα, είναι αυτές σε περιοχές με θερμά κλίματα.

Πηγή: The Guardian, huffingtonpost.grΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Άλλες ειδήσεις για Υγεία

comments powered by Disqus
Horizon - Ενεργειακή Κατασκευαστική
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
ΕυρωπρόοδοςΤζαβέλλας - Θέρμανση - Φυσικό Αέριο
Κρεοπωλείο Φάρμα Μπαϊράμογλου
  ^