Θεσσαλία Τηλεόραση - Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα

Ειδήσεις, νέα για Θεσσαλία

Λαμία: Έξαλλος ο Παύλος Πολάκης με τον διοικητή του νοσοκομείου – «Ο άνθρωπος δεν κάνει»!

Ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας φέρεται να μην μιλούσε ούτε στο τηλέφωνο με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νέστορα Αντωνίου

Λαμία: Έξαλλος ο Παύλος Πολάκης με τον διοικητή του νοσοκομείου – «Ο άνθρωπος δεν κάνει»!
16.01.2018 | 12:03

 

Τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στο Νοσοκομείο Λαμίας είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικά. Αν και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, διά στόματος Παύλου Πολάκη, έχει ζητήσει εδώ και 2,5 μήνες την παραίτηση του Διοικητή Παναγιώτη Ζυγούρη...

εκείνος εξακολουθεί να βρίσκεται στη θέση του, υπογράφοντας ακόμη και συμβάσεις εργασίας ή διαγωνιστικές διαδικασίες.

Ο διοικητής του ΓΝ Λαμίας έκανε γνωστό από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήταν διατεθειμένος να κάνει εύκολο το έργο των πολιτικών του προϊσταμένων, αφού οι ίδιοι τον τοποθέτησαν το 2016.

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για έντονη παρασκηνιακή μάχη που δόθηκε μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα για τη διατήρησή του ή όχι. Χαρακτηριστική είναι η συνάντηση λίγες ημέρες μετά την απόφαση αντικατάστασης, στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας με τους βουλευτές και τον επικεφαλής της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα.

Τότε ο Παύλος Πολάκης ξεκαθάρισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο στους έχοντες αντίθετη γνώμη ότι «ο άνρωπος δεν κάνει…» και ότι η απόφαση είναι ειλημμένη.

Ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας, ο οποίος φέρεται να μην μιλούσε ούτε στο τηλέφωνο με τον προϊστάμενό του, Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νέστορα Αντωνίου, έδειχνε να μην τον αγγίζουν όλα αυτά και συνέχισε κανονικά το έργο του.

Έτσι φτάσαμε μετά από δυόμισι μήνες, το Υπουργείο Υγείας να στείλει εντολή στην Ανεξάρτητη Αρχή Πληρωμών προκειμένου να διακόψει τη μισθοδοσία του κ. Ζυγούρη. Γεγονός για το οποίο ο ίδιος ενημερώθηκε από την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου.

Κι όμως εξακολουθεί μέχρι σήμερα (16/1/18) να πηγαίνει στο γραφείο του και να υπογράφει έγγραφα με την αιτιολογία ότι ακόμη δεν έχει δημοσιευτεί το σχετικό ΦΕΚ.

Μέσα σε αυτό το κλίμα το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Στερεάς Ελλάδας είναι έτοιμο να καταρρεύσει, αφού εκτός των άλλων λειτουργεί με σοβαρότατες ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο επίμαχο ΦΕΚ εκτός από τα μισθολογικά του κ. Ζυγούρη θα αναφέρεται και η αντικατάστασή του, από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κύμης Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη.

Ο τελευταίος διορίσθηκε επί Γεωργιάδη στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο και κρίθηκε επιτυχημένος από την τοπική κοινωνία που είναι και το πλέον σημαντικό.

Πηγή: lamiareport.gr, newsit.gr

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Θεσσαλία

comments powered by Disqus
Horizon - Ενεργειακή Κατασκευαστική
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
ΕυρωπρόοδοςΤζαβέλλας - Θέρμανση - Φυσικό Αέριο
Κρεοπωλείο Φάρμα Μπαϊράμογλου
  ^