Θεσσαλία Τηλεόραση - Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα

Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

«Πρωτιά για το Πάρκο των Ευχών» (εικόνες)

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Απόστολος Καλογιάννης από τη μεταμόρφωση του Αλκαζάρ

«Πρωτιά για το Πάρκο των Ευχών» (εικόνες)
06.12.2017 | 19:44
thesnea.gr

Δεν ήταν λίγοι οι πολίτες που συζήτησαν σήμερα με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, κατά την περιήγησή του στο Αλκαζάρ και στο Πάρκο των Ευχών εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για τη δημιουργία του, προκαλώντας φυσικά και την ικανοποίηση του ίδιου του Δημάρχου για τα σχόλια.

«Πρωτιά

«Όλα θα είναι έτοιμα σε όλα τα επίπεδα για να υποδεχθούν το κοινό την ερχόμενη Παρασκευή» τόνισε ο κ. Καλογιάννης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το τελικό αποτέλεσμα, τη στιγμή που τα συνεργεία δούλευαν ακόμη και το βράδυ για να ολοκληρώσουν τις τελικές λεπτομέρειες. Μάλιστα ο Δήμαρχος Λαρισαίων, απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε ότι η αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να είχε εκφράσει αντιδράσεις αλλά ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όλα θα κυλίσουν ομαλά την ερχόμενη Παρασκευή.

«Πρωτιά

Ο ίδιος άλλωστε φάνηκε να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το (σχεδόν) τελικό αποτέλεσμα, κάνοντας λόγο μάλιστα και για πρωτιά της Λάρισας σε πανελλαδικό επίπεδο όσον αφορά τέτοιου είδους χώρους.

«Πρωτιά

Η λίμνη και το παγοδρόμιο είναι σχεδόν έτοιμα, τα θεματικά σπιτάκια έχουν στηθεί, το μεγαλύτερο μέρος του φωτισμού έχει τοποθετηθεί, ενώ ξεχωρίζουν τα λευκά ελάφια που ήρθαν από φάρμα από τα γειτονικά Τρίκαλα, χαρίζοντας μία ακόμη διαφορετική εικόνα στο Πάρκο των Ευχών και φυσικά και στη Λάρισα.


«Πρωτιά

«Πρωτιά


«Πρωτιά


«Πρωτιά


Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

comments powered by Disqus
Horizon - Ενεργειακή Κατασκευαστική
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
ΕυρωπρόοδοςΤζαβέλλας - Θέρμανση - Φυσικό Αέριο
Κρεοπωλείο Φάρμα Μπαϊράμογλου
Πληροφορίες


Ακολουθήστε μας
  ^