Θεσσαλία Τηλεόραση - Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα

Ειδήσεις, νέα για Πολιτισμός

Μικρές Αγγελίες

Η Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Με τη θρυλική όπερα του Τζιάκομο Πουτσίνι “Τόσκα”

Η  Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
04.12.2017 | 17:08
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM

Με δύο εξαιρετικές εμφανίσεις το Σάββατο 25 και τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου ντεμπουτάρισε η Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας παρουσιάζοντας στην κατάμεστη και τις δύο φορές αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης τη θρυλική όπερα του Τζιάκομο Πουτσίνι “Τόσκα”.

Το κοινό έδειξε ότι λατρεύει την όπερα όπως συνέβη και τον προηγούμενο μήνα στις τρείς παραστάσεις της Λάρισας. Η 50μελής και πλέον ορχήστρα έδειξε όλες τις αρετές της και άφησε ομολογουμένως τις καλύτερες εντυπώσεις στο Θεσσαλονικιώτικο κοινό αποσπώντας δυθυραμβικές κριτικές. Κάτω απ την εμπνευσμένη μπαγκέτα του μαέστρου Χρήστου Κτιστάκη και σε ένα χώρο όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει όπερα, η Τόσκα συγκίνησε το κοινό. Δίκαιο το παρατεταμένο χειροκρότημα για την ορχήστρα και τον μαέστρο της που εκπροσώπησαν το Δημοτικό Ωδείο, την Λάρισα και τον πολιτισμό της. Υπέροχη και η χορωδία της παράστασης αποτελούμενη απο μέλη των χορωδιών Μουσικός σύλλογος Λάρισας, Μουσικός σύλλογος Τυρνάβου, Ιντονατσιόν και Μικτή χορωδία Δ.Ω.Λ. .

Το Μέγαρο ανανέωσε το ραντεβού με την συμφωνική ορχήστρα της πόλης μας για τις 26 και 27 Ιανουαρίου 2018, όπου θα παρουσιάσει τους Γάμους του Φίγκαρο Του Β. Α. Μότσαρτ, ενώ η μεγάλη ζήτηση για την όπερα Τόσκα θα οδηγήσει στην επανάληψη κατά τον Μάρτιο και Απρίλιο, λίγο πριν η ορχήστρα αναχωρήσει για συναυλίες στην Γερμανία.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Πολιτισμός

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
ΘεσΓηΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Πληροφορίες


Ακολουθήστε μας
  ^