Αποθεώθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. Χρήστος Κέλλας, γιατρός αναισθησιολόγος στο επάγγελμα, κατά την επίσκεψή του σε χωριό της Ελασσόνας, όταν έσωσε μια κυρία που παραλίγο να χάσει την ακοή της. Ηταν σε λαϊκό πανηγύρι, παραμονή του Προφήτη Ηλία, και όλα κυλούσαν κανονικά.

Ο κόσμος διασκέδαζε, οι επισκέπτες και οι κάτοικοι χόρευαν, τα μικρά παιδιά έπαιζαν, όταν ξαφνικά ένα αγοράκι εκτόξευσε από παιδικό αεροβόλο ένα πλαστικό σφαιρίδιο, το οποίο καρφώθηκε μέσα στο αυτί μιας κυρίας, η οποία πανικόβλητη ζητούσε κάποιος να της το βγάλει.

Για καλή της τύχη, δίπλα βρισκόταν ο κ. Κέλλας, ο οποίος έστησε ένα υπαίθριο χειρουργείο.

«Πάρε από μπροστά τις λεκάνες, φέρε μια μπαλαντέζα, τη λάμπα κοντά και κάποιος να μου βρει ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια», είπε σε έναν πωλητή παραδοσιακού χαλβά και κρατώντας το τσιμπιδάκι σαν να ήταν νυστέρι, άρχισε με απαλές, χειρουργικές κινήσεις να προσπαθεί να βγάλει από το τύμπανο της κυρίας το σφαιρίδιο… Τελικά, μετά από 10 λεπτά προσεκτικών χειρισμών, κατάφερε να το αφαιρέσει, με τους παριστάμενους να τον χειροκροτούν, ενώ η κυρία άρχισε να ουρλιάζει από τη χαρά της.

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr