Θεσσαλία Τηλεόραση - Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα

Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Σε λειτουργία η Γωνιά Ανακύκλωσης στην Νεάπολη

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο

Σε λειτουργία η Γωνιά Ανακύκλωσης στην Νεάπολη
13.10.2017 | 15:34
thesnea.gr

 

Σε λειτουργία τέθηκε η πρώτη πιλοτική Γωνιάς Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων. Ο χώρος βρίσκεται στην πλατεία της Νεάπολης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη συμβολή των οδών Καραολή & Δημητρίου και 1ης Μεραρχίας.
Στον συγκεκριμένο χώρο που έχει διαμορφωθεί από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων, έχουν τοποθετηθεί μεγάλοι κάδοι για διαλογή κάθε υλικού όπως χάρτινες συσκευασίες, πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, ενώ δίπλα έχει εγκατασταθεί βυθιζόμενο σύστημα τεσσάρων κάδων για οργανικά απορρίμματα.
Τονίζεται επίσης ότι από το πρωί μέχρι το απόγευμα υπάλληλοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων, θα βρίσκονται στο σημείο για την ενημέρωση και διευκόλυνση των πολιτιών.


Στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας στην Γωνιά Ανακύκλωσης, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Απ. Σουρλαντζης και άλλα στελέχη της δημοτικής αρχής και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Λαρισαίων, επεσήμανε ότι ένα από τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Αυτοδιοίκηση, αφορά στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης και η προώθηση της ανακύκλωσης.
Ο κ. Καλογιάννης, τόνισε ότι βρίσκεται σε φάση αξιολόγησης η πρόταση για τη δημιουργία του μεγάλου πράσινου σημείου, το οποίο προτείνεται να γίνει σε δημοτική έκταση στο Κουλούρι, ενώ θα δρομολογηθεί και η δημιουργία τριών ακόμα μικρών πράσινων σημείων στο αστικό ιστό. Συμπλήρωσε δε πως το μεγάλο στοίχημα είναι σε βάθος χρόνου, να γίνουν ολοένα και περισσότερες γωνιές ανακύκλωσης στους κοινόχρηστους και κοινωφελείς χώρους.

 Σε λειτουργία η Γωνιά Ανακύκλωσης στην Νεάπολη

Σε λειτουργία η Γωνιά Ανακύκλωσης στην Νεάπολη

Σε λειτουργία η Γωνιά Ανακύκλωσης στην Νεάπολη

Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Horizon - Ενεργειακή Κατασκευαστική
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ανακύκλωση - ΛάρισαΤζαβέλλας - Θέρμανση - Φυσικό Αέριο
100 Χρόνια ZAGORINΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Κρεοπωλείο Φάρμα Μπαϊράμογλου
Πληροφορίες


Ακολουθήστε μας
  ^