Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Ένταση στο Δικαστήριο Λάρισας για τους πλειστηριασμούς!

Προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις και στις διαδικασίες κατασχέσεων τα μέλη του κινήματος

13.09.2017 | 18:31
thesnea.gr

Έξι πλειστηριασμοί επρόκειτο να λάβουν χώρα σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας με τα μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών να βρίσκονται και πάλι εκεί προκειμένου να σταματήσουν τη διαδικασία και τελικά να επικρατεί ιδιαίτερη ένταση!

Η διαδικασία ματαιώθηκε όχι όμως πριν υπάρξουν σπρωξιές ανάμεσα σε μέλη του κινήματος, του ΕΚΛ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΛΑΕ και άλλων φορέων με αστυνομικούς που βρίσκονταν στον χώρο!

«Από την πλευρά μας προσπαθούμε να κοιτούμε όλα τα δεδομένα, αν όντως ο δανειολήπτης που κινδυνεύει να χάσει την περιουσία του δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και δεν θέλουμε να επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να βρεθούν αυτές οι οικογένειες εκτός σπιτιών και επιχειρήσεων χτυπημένοι από την κρίση» αναφέρει χαρακτηριστικά το μέλος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών Λάρισας, Κωνσταντίνος Τσίφης.

Όπως σημειώνουν οι εκπρόσωποι του κινήματος, ακόμη και με την εφαρμογή του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια αλλά θα βρίσκονται συνεχώς τις περιοχές και στα σημεία όπου θα πραγματοποιούνται διαδικασίες κατασχέσεων προκειμένου να τις αποτρέψουν. «Αυτές οι εικόνες που είδαμε στην Ισπανία είναι αυτές που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε σε συνοικίες και γειτονιές» σημειώνουν τα μέλη του κινήματος.

 

Ένταση

ΈντασηΈνταση στο Δικαστήριο Λάρισας για τους πλειστηριασμούς!

Ένταση στο Δικαστήριο Λάρισας για τους πλειστηριασμούς!

Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter

ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Κατηγορίες και Θέματα

Ακολουθήστε μας
  ^